Dobra, ludzie z każdej strony. Bez heheszkow, przekonajcie mnie do głosowania na swoich kandydatów bo ja już jestem w kropce i nie mam ma kogo oddać głosu. #polityka #neuropa #konfederacja #pis #ko #wybory
@JanTrajbal2 Jak nie zagłosujesz na Trzaskowskiego, to Darek Matecki będzie wolny, a całe jego szczucie, złodziejstwo, fundusz sprawiedliwości i lasy państwowe ułaskawione.
Dobra, ludzie z każdej strony. Bez heheszkow, przekonajcie mnie do głosowania na swoich kandydatów bo ja już jestem w kropce i nie mam ma kogo oddać głosu.
@JanTrajbal2: nie słuchaj wykopków, przejrzyj sobie poglądy partii kandydatów, posłuchaj wywiadów z prezydentami i sam myśl. Tu cię mogą różne strony naciągnąć na swojego ulubionego kandydata
Bo Memcen trafia swoimi populizmami i kłamstwami przy pomocy mediów społecznościowych do mniej zorientowanych politycznie wyborców i unika zadawania my pytań i konfrontacji z dziennikarzami, żeby przypadkiem ktoś nie odkrył jego ściemy.
tego ofc nie wiem, ale po za nawrockim to wydaje mi się, że nawet mentzen by się tak nie s-----ł by pisowskich przestępców ułaskawiać i to mimo, że obecnie potrafią n-----ć 100% frekwencji w obronie pisowców.
@SmugglerFan: jak się konfa za bardzo s----i to nie ma co liczyć na przychylność w kolejnych parlamentarnych a te są za dwa lata dopiero, a pisowcy wyborcy nie uratują konfy przed brakiem subwencji
@macvir to, że nie widzi problemu w handlu z Rosją albo atakuję Ukraine które to została zaatakowana a nie wywołała tej wojny. Dodatkowo jego partia robi maślane oczy do AFD.
@Kryspin013: no ale chlopie, ty nie widzisz jak bardzo konfederacja juz sie skompromitowala? ich wyborcom to nie robi za bardzo, oni maja fanatykow ktorzy glownie pragna bulu d--y lewactwa. mentzen moglby ukrasc 100 mld z budzetu polski a jakbys to wytknal fanatykom konfy to by ci odpisali tylko cos w stylu "o tuskobocie ile ci placa?? boli cie co?? a tusk sie z putinem na molo spotykal" i tyle. taka
@SmugglerFan: ja wiem jaka jest z nimi dyskusja i obawiam się, że bardziej niż ty ale konfederaci których spotykach na wykopie to mimo nie jest cały elektorat konfederacji
na razie na nikogo nie mam ochoty głosować szczerze mówiąc.
@JanTrajbal2: i dokładnie tak zrób. Poprzednią odpowiedź mi usunął jakiś debil, ale generalnie żaden z nich nie zasługuje na stanowisko prezydenta rp. Jeśli już, to glosuj antysystemowo, czyli Zandberg, memcen albo braun. Cała reszta to jedno szambo.
@Bestia_z_Jellystone: malo uwazny jestes skoro nie widzisz jak konfa zmienia zdanie i ze niby jest anty establishmentowa. tak bardzo kiedys pluli na pis, a teraz glosuja przeciwko zniesieniu immunitetow pisowskich przestepcow. fanatycy konfy nie sa w stanie tego wybronic. ewidentnie zostaliscie oszukani, ale wypieracie to. nie chcecie "uniżoności wobec wszystkiego co "unijne"", tymczasem konfa jest uniżna wobec pisu. sympatyzuja z afd, orbanem, trumpem, lukaszenka. swietny timing, mamy zagrozenie od strony
#polityka #neuropa #konfederacja #pis #ko #wybory
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak nie zagłosujesz na Trzaskowskiego, to Darek Matecki będzie wolny, a całe jego szczucie, złodziejstwo, fundusz sprawiedliwości i lasy państwowe ułaskawione.
@JanTrajbal2: nie słuchaj wykopków, przejrzyj sobie poglądy partii kandydatów, posłuchaj wywiadów z prezydentami i sam myśl. Tu cię mogą różne strony naciągnąć na swojego ulubionego kandydata
Bo Memcen trafia swoimi populizmami i kłamstwami przy pomocy mediów społecznościowych do mniej zorientowanych politycznie wyborców i unika zadawania my pytań i konfrontacji z dziennikarzami, żeby przypadkiem ktoś nie odkrył jego ściemy.
@Kryspin013: xdddd ale naiwniak
@Kryspin013: a jak niby probuja wybraniac glosowania konfy przeciw zniesieniem immunitetow dla pisowskich przestepcow? no tez
Bo uwielbiają jak ktoś im mówi, to co chcą usłyszeć.
@SmugglerFan: jak się konfa za bardzo s----i to nie ma co liczyć na przychylność w kolejnych parlamentarnych a te są za dwa lata dopiero, a pisowcy wyborcy nie uratują konfy przed brakiem subwencji
@JanTrajbal2: i dokładnie tak zrób. Poprzednią odpowiedź mi usunął jakiś debil, ale generalnie żaden z nich nie zasługuje na stanowisko prezydenta rp. Jeśli już, to glosuj antysystemowo, czyli Zandberg, memcen albo braun. Cała reszta to jedno szambo.
@mango2018
@Kryspin013
@UsmiechnietaPolska
To ta sama szajka agitatorów politycznych jadąca po konfederacji i działającą pro PO/Trzaskowski
Komentarz usunięty przez autora