Aktywne Wpisy
cohh +285
Byłem dzisiaj w przychodni i postanowiłem skorzystać z prawa do pierwszeństwa w kolejce ze względu na posiadaną legitymacje honorowego dawcy krwi.
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Lukaszo5 +315

#uk
Bo przecież na lotnisku nic się nie popsuło i nic tutaj z winy lotniska się nie stało xD
plus czesc okolicy lotniska w londynie tez bez pradu
pilka :)
ktoś znalazł zero-day-a w zabezpieczeniach lotniska, jedno jest pewne, ten co to zrobil nie uciekał przez heathrow ...
jeden kraj ma obecnie na pieńku z uk i pokazał juz kilka razy wcześniej jakie mają dlugie ręce...
wyjaśniło się dlaczego zapasowe źródło sie nie włączylo - bo bylo w tym samym miejscu
taka dziura w bezpieczeństwie ze nawet nie dmuchano balonika że ktos mogl za tym stać, oficjalnie nie znaleziono powiązań z jakimis terrorystami - czyli, jeśli to ruskie zrobily, to tak wielka wpadka, ze nawet nie dmuchali tego w