Aktywne Wpisy

zartoska +3
Co można robić w piątek wieczorem na wsi nie mając kolegów?
Alkoholu nie piję
Alkoholu nie piję
mirekpngtif +1
Proszę o ocenę, ale zwykłym racjonalnym podejściem, a nie żadnym pillami czy emocjami.
Czy jak na czwartej randce kobieta mi wyznaje, że pół roku temu zakończyła związek, ale faceta, który zostawił ją dla innej, dalej ma w sercu, pokazuje mi jego zdjęcia i do tego cały czas mają ze sobą kontakt ze względu na pracę, to czy to czas na ewakuację? Czy może ja przesadzam?
Tylko nie piszcie, że taką kobietę trzeba było na
Czy jak na czwartej randce kobieta mi wyznaje, że pół roku temu zakończyła związek, ale faceta, który zostawił ją dla innej, dalej ma w sercu, pokazuje mi jego zdjęcia i do tego cały czas mają ze sobą kontakt ze względu na pracę, to czy to czas na ewakuację? Czy może ja przesadzam?
Tylko nie piszcie, że taką kobietę trzeba było na

Czuję wartość głośniejszą niż hałas
Jeśli chcecie uniknąć konsekwencji w związku z aferą #sebcel, to w poniższym komentarzu piszę jak.
@tomilipin: Niby drobnostka, ale mogłeś postawić ten jeden przecinek. Nie spodziewałem się po tobie pisania słowotokiem. Ehhh...
Kiedyś na wykopie nie można było używać znaków interpunkcyjnych bezpośrednio po tagach, bo były one parsowane jako część tagu, np.
#sebcel,. Musiałbym postawić spację po tagu, a przed przecinkiem. Na taką abominację nie byłem gotów, zatem wybrałem mniejsze zło. Ale teraz widzę, że zostało to poprawione.Test: tag #sebcel, którego tutaj użyłem, ma przecinek postawiony po tagu.