Wpis z mikrobloga

#sebcel sebek, wiem że to czytasz, jak taki git i konfident jesteś, to moge ci wytoczyć sprawe na co najmniej 3 przestępstwa w tym doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia mieniem i próbe wyłudzenia, za co grozi do 8 lat pierdla także pozdro mój mentorze😉
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@michalczysko po prostu poznałem jednego pajaca dość znanego z tagu #frajerzyzmlm który na IG pokazywał sie jako milioner we Włoszech czy dubaju, a gdy jedna z osób, od których wyłudzil pieniądze wytoczyła mu proces to okazało się, że jest 25 letnim wsiurem mieszkającym u rodziców w miasteczku liczącym 20 tysięcy mieszkańców. Przegrał w apelacji, dorobił się wpisu do KRD, BIK i komornikan(o dziwo nie miał kredytów, komornika sie dorobił
  • Odpowiedz
@kiczynskyy: ło, chętnie bym poznał szczegóły tej pikantnej historii i który to ancymon. Żeby każdy kto przejechał się na emelemie wytaczał procesy naciągaczom, świat byłby piękniejszy.
  • Odpowiedz
@kiczynskyy: no dobra to jakby było ci pomóc w pozwie czy zgromadzić obciążające go materiały to pisz. Ogólnie bym go najbardziej obciążył w kierunku propagowanie nazizmu, pozdrawia Bandere na streamie i tańczy do Eriki.
  • Odpowiedz