@Camel665: Nii. @Spartacus999: Żebym to wiedziała. @doria: To nie to. ;< Trudno, usłyszę jeszcze kiedyś, to się dowiem. Ale przeleciałam 6 stron ESKI i ni ma. o.O :D
@jezus_cameltoe: Nie too. ;< To jest taka lekka, wolna, dość wesoła piosenka, śpiewa facet (trochę hym, 'spedalony'. :D ) i to uu jest takie dość wysokie. No i piosenka jest raczej nowa, żaden stary hit. ;)
Nie too. ;< To jest taka lekka, wolna, dość wesoła piosenka, śpiewa facet (trochę hym, 'spedalony'. :D ) i to uu jest takie dość wysokie. No i piosenka jest raczej nowa, żaden stary hit. ;)
@Ayano: a to wiem... kurcze mam to na końcu języka... Yazoo - "Only You"? Tylko to jakąś nieco przerobiona wersja. Poszukam czystszej.
Wczoraj usłyszałam w radiu taką piosenkę i jedyne, co zapamiętałam, to "uuu" - przerwa "uuu". :D
Zaznaczę, że była dość spokojna. ;)
Może ktoś jest obeznany w hitach z radia?
Szukałam w radiach i nie mogę znaleźć. ;<
Jakieś pomysły? :D
#pomocy #muzyka #radio #uuu #hitynaczasie
http://radioarchiwum.net/
Komentarz usunięty przez autora
@Ayano: 311 - Amber
@Ayano: a to wiem... kurcze mam to na końcu języka... Yazoo - "Only You"? Tylko to jakąś nieco przerobiona wersja. Poszukam czystszej.
Komentarz usunięty przez autora
@jezus_cameltoe: Ale nie tak wolna. :D Taka wolna w sensie.. Spokojna. ;) Ale to nie to, trochę szybsza...