Wpis z mikrobloga

#kononowicz
Żegnaj Krzysiu. Byłeś naprawdę wrednym człowiekiem, ale ja lubiłem Ciebie. Niech Ci jama przytulną będzie niczym wersalki w Wilkowie.
Trzym się po tamtej stronie i pomiataj tym nitrotułacem.Starczy jemu już tego odpoczynku.
bellacavem - #kononowicz 
Żegnaj Krzysiu. Byłeś naprawdę wrednym człowiekiem, ale ja ...

źródło: 1000008901

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Byłeś naprawdę wrednym człowiekiem

@bellacavem: Rzecz w tym, że wcale nie był takim wrednym człowiekiem. Oczywiście nie kwestionuję jego patologicznej strony. Ale kiedyś był otwarty i miły do ludzi. Zmieniło się to w lateksowych czasach, kiedy dużo idiotów zaczęło go dojeżdżać dla zabawy. Mało kto by dobrze to znosił. W czasach obrzucania gównem samochodów i domu widać było, że Kononowi się to bardzo odbiło na zdrowiu. Teraz wszyscy są sprawiedliwi
Smok_Baltazar - >Byłeś naprawdę wrednym człowiekiem

@bellacavem:  Rzecz w tym, że wc...
  • Odpowiedz
@Smok_Baltazar: W końcu ktoś kto logicznie myśli i napisał prawdę. Jestem tego samego zdania, kiedyś Kononowicz to był przyjazny i wesoły człowiek, później się to zmieniło pod wpływem osób, które mu robiły na złość, tak to w tym życiu bywa, a ludzie szybko zapominają.
  • Odpowiedz
W końcu ktoś kto logicznie myśli i napisał prawdę.

@FranzMaurerrr: Miło, że jest nas chociaż dwóch. W "czasach niemieckiego" widzowie szkolnej to byli dość inteligentni ludzie, na co dzień robiący jakieś poważne rzeczy, którzy śledzili losy Kononowicza z ukrycia. Ci ludzie robili zabawne przeróbki filmowe, memy, nawet gry komputerowe. Byle patologiczne dzieciaki takich rzeczy nie ogarniają. Dopiero ostatnimi laty napłynęło dużo patologii, która zwyczajnie ma radość z ludzkiego cierpienia. To
Smok_Baltazar - >W końcu ktoś kto logicznie myśli i napisał prawdę.

@FranzMaurerrr: ...

źródło: konon-1

Pobierz
  • Odpowiedz