Aktywne Wpisy
BobekRobek +61
Moja 26letnia eks na rozstanie powiedziała mi że nie pasujemy do siebie bo:
-mam mental starego człowieka, nie jestem rozrywkowy, nie może ze mną spędzać czasu i zabierać do znajomych na imprezy, że zbyt mało sie widujemy i ona czuje się samotna. Tymczasem mieszkaliśmy razem i mówiła że czuję się mną przytłoczona.
Związała się z 40 letnim facetem mieszkającym od niej 350km którego widzi raz na dwa tygodnie i tylko na weekendy..
Wtf?!
-mam mental starego człowieka, nie jestem rozrywkowy, nie może ze mną spędzać czasu i zabierać do znajomych na imprezy, że zbyt mało sie widujemy i ona czuje się samotna. Tymczasem mieszkaliśmy razem i mówiła że czuję się mną przytłoczona.
Związała się z 40 letnim facetem mieszkającym od niej 350km którego widzi raz na dwa tygodnie i tylko na weekendy..
Wtf?!

Kategoria: Gry CO-OP od 2 do 5 osób. Biorę po 500 zł z konta każdej drużyny i słucham Państwa!
#gry #pcmasterrace
#gry #pcmasterrace
źródło: image
Pobierz

Żegnaj Krzysiu. Byłeś naprawdę wrednym człowiekiem, ale ja lubiłem Ciebie. Niech Ci jama przytulną będzie niczym wersalki w Wilkowie.
Trzym się po tamtej stronie i pomiataj tym nitrotułacem.Starczy jemu już tego odpoczynku.
źródło: 1000008901
Pobierz@bellacavem: Rzecz w tym, że wcale nie był takim wrednym człowiekiem. Oczywiście nie kwestionuję jego patologicznej strony. Ale kiedyś był otwarty i miły do ludzi. Zmieniło się to w lateksowych czasach, kiedy dużo idiotów zaczęło go dojeżdżać dla zabawy. Mało kto by dobrze to znosił. W czasach obrzucania gównem samochodów i domu widać było, że Kononowi się to bardzo odbiło na zdrowiu. Teraz wszyscy są sprawiedliwi
@FranzMaurerrr: Miło, że jest nas chociaż dwóch. W "czasach niemieckiego" widzowie szkolnej to byli dość inteligentni ludzie, na co dzień robiący jakieś poważne rzeczy, którzy śledzili losy Kononowicza z ukrycia. Ci ludzie robili zabawne przeróbki filmowe, memy, nawet gry komputerowe. Byle patologiczne dzieciaki takich rzeczy nie ogarniają. Dopiero ostatnimi laty napłynęło dużo patologii, która zwyczajnie ma radość z ludzkiego cierpienia. To
źródło: konon-1
Pobierz