Aktywne Wpisy

Styline +233
Juz sie boty znalazly "Nie walczysz za politykow tylko za swoich bliskich". Ja swoich bliskich to stąd wywiozę.
Ten kraj na nic nie zasłużył, a juz na pewno nie na poświęcenie swojego jedynego życia.
Jeszcze niektórzy tu zgrywają wielkich wojowników i bohaterów. Wielki żołnierzyk z pepesza kontra systemy rakietowe xDDDD
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Ten kraj na nic nie zasłużył, a juz na pewno nie na poświęcenie swojego jedynego życia.
Jeszcze niektórzy tu zgrywają wielkich wojowników i bohaterów. Wielki żołnierzyk z pepesza kontra systemy rakietowe xDDDD
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

MisiekPrzerwa +344
Tak tylko przypomnę wszystkim zakredytowanym po jaja (w tym mi xD), że:
- jeżeli nieruchomość zostanie zniszczona w wyniku działań wojennych, ubezpieczyciel nie wypłaci odszkodowania,
- nawet jeżeli nieruchomość zniknęła z powierzchni ziemi, dalej macie do spłaty kredyt w banku,
- jeżeli zginiecie na skutek działań wojennych, polisa na życie w 99% nie zostanie wypłacona.
Smacznej kawusi i miłego weekendu (
- jeżeli nieruchomość zostanie zniszczona w wyniku działań wojennych, ubezpieczyciel nie wypłaci odszkodowania,
- nawet jeżeli nieruchomość zniknęła z powierzchni ziemi, dalej macie do spłaty kredyt w banku,
- jeżeli zginiecie na skutek działań wojennych, polisa na życie w 99% nie zostanie wypłacona.
Smacznej kawusi i miłego weekendu (

źródło: comment_1668423309UauFDRzG1g9pDLsA7ehSjG
PobierzWiadomo, każdy s-x kończy się chorobą weneryczną albo zarażeniem hiv. Dlatego przegrywy tego nie robią, tak, to jest ten powód. Taką decyzję podjęliście XDDD
Typowe obrzydzanie sobie czegoś czego nie możesz mieć. Jak mówienie o drogich sportowych samochodach, że nie ma ich gdzie parkować, dużo palą i wcale nie są takie fajne xD
A tak to napisałeś jakby było odwrotnie i niemal każdy s-x kończył się gorzej XDD
źródło: fe0a5b42ada5ef69bd535f5481182abf7551bbc4da42d706d896dd2c4abac091
PobierzAle nie, to nie był zart. Przegrywy naprawdę tak się pocieszają. Wiele tych postów jest pisanych na poważnie, ze 100% przekonaniem, że lepiej nie uprawiać seksu bo omija Cię hiv xDD
Wolałbym zachorować na aids niż być przegrywem. Chorzy na aids żyją krótko, przegrywy nie żyją wcale.
Ale ja też tego próbowałem i nie powiesz mi, że emocje przy wejściu do pokoju za nieznajomą dziewczyną są takie same co przy waleniu konia w kiblu z rodzicami za ścianą, no nie, po prostu to nie jest prawda. Poza tym s-x to nie tylko wkładanie p---s w wadżajna.
a cuddling to nie s--s, z resztą całowanie losowych lasek to przepis na opryszczkę
dodam jeszcze że ostry hardkor typu deepthroat, duszenie, spanking i anal mnie jara co
I tu nie chodzi o takie emocje. Stres związany z rodzicami za ścianą to zupełnie inna emocja niż podekscytowanie gdy randka zmierza w TYM kierunku.
No i ciąg dalszy pocieszania się. Tak, każda laska tylko leży jak kłoda i tylko przeszkadza, ręka lepsza xDD ja nie wiem na jakie kobiety ty trafiałeś, ale z tego co
A gdybym nawet nie miał jej od dziecka to na pewno nie zylbym pod kloszem żeby tylko jej nie złapać, bez jaj.