Wpis z mikrobloga

Nie ma to jak randomowo scrollować na twitterze i wielokrotnie czytać o p0lkach jak to uwielbiają murzynów, pakoli czy innych brudasów albo że jakaś p0lka została muzułmanką. Nawet w yukej się dziwią tym p0lkom.

#p0lka
suweren_sudoku - Nie ma to jak randomowo scrollować na twitterze i wielokrotnie czyta...

źródło: p0lki

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@weselnyWeselnik czyli te wszystkie firmy wypuszczające reklamy z #przypadkowymurzyn działają na szkodę Polski?

@suweren_sudoku: szkodliwa propaganda mająca na celu konfliktowanie polskich kobiet i mężczyzn żeby jeszcze bardziej uwalić naszą dzietność. Związki polek z murzynami są czymś tak absolutnie marginalnym i nieistotnym z punktu widzenia statystycznego, że ta narracja musi być sterowana z zewnątrz żeby to zjawisko napompować do takich rozmiarów jak jest obecnie na incelskich stronach /
  • Odpowiedz
@weselnyWeselnik co xD mam kilka znajomych na fb, jeszcze mniej z nich to kobiety a przynajmniej kilka jest w zwiazku z obcokrajowcem xD Na osiedlu mam kilka takich par. To wrecz przeciwnie - co raz czestsza syguacja do tej pory niespotykana
  • Odpowiedz
@weselnyWeselnik: Widać typku że co najwyzej byłeś na robocie u Niemca albo w hotelu w Egipcie. Byłem w prawie wszystkich krajach europejskich i nasze witaminki są znane z upodobania do Mokebe i Pajeetów, a mem o p0lce i ruchach frykcyjnych nie wziął się z powietrza.
  • Odpowiedz