Wpis z mikrobloga

#kononowicz
Wykopki spuszczacie się nad tym wzorem podpisu, ale bez potrzeby. Nawet jeżeli testament został sporządzony w obecności notariusza to jest łatwy do podważenia w tym przypadku. Powołanie komisji specjalistów psychiatrii to koszt poniżej 3k PLN. Specjaliści ocenią czy w danym momencie Krzysztof był objęty leczeniem, terapią. To czy był poczytalny i mógł dysponować świadomie swoją wolą też ocenią - również na podstawie filmów ekipy. Ocena zespołu orzekającego będzie jednogłośna - Krzysztof jako osoba nie do końca świadoma nie może decydować o przekazaniu majątku obcej osobie i testament uznany jest za nieważny. Sławek, ja mam taki przypadek osobiście w rodzinie i życzę ci dalszego życia w bańce swoich urojeń.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@Rou_Hatch: bardziej chodzi o zlamanie prawa podrabianiem podpisu + smieszny papier mowiacy o tym, ze tylko sraaaaadek ma na wlasnosc obrazki obsranego pampersa krzysia
  • Odpowiedz
  • 4
@Midnight_Animal: dokładnie. Jeśli jednak ktoś będzie twierdził, że taki podpis jest ważny, to jestem w stanie udostępnić sygnaturę sprawy,gdzie sąd orzekł inaczej. Żyjemy w państwie prawa i jeżeli jeden sąd uzna, że taki podpis jest nieważny w danych warunkach, to inny sąd nie może uznać ważności. Musi wykazać znaczące różnice. Powiedzenia słabek. Płaciłem -sprawdzilem
  • Odpowiedz