Wpis z mikrobloga

Prawda jest taka, że demo w okresie, kiedy wydawca przygotowuje się do wprowadzenia produktu na rynek już za moment ma być swoistą zachętą, i jego celem nie jest zbieranie opinii, a nadzieje ze gracze powiedzą: wow.

Na ten moment mamy demo, z bardzo małą przestrzenią, paroma zadaniami, problemy z animacjami, słabą ptymalizacją gdzie leży wiele rzeczy. Mailem dość po 10 minutach, i naszła mnie chęć do za grania w oryginalnego gothica. Miałem nadzieje, ze będzie to jednak coś fajnego, i nawet często tutaj pisałem, żeby nie być tak negatywnie nastawionym, bo warto dać szansę, ale teraz nie ludze się że będzie dobrze. Szkoda!
#gothic
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@3k1m: ta? To sobie przypomnij demo do gothica 1, pewnie nie wiesz że takie było? Było było, piranie jak to piranie, ale thc nordic chyba idą ich drogą bo demo gotika różniło się od oficjalnego wydania jak księżyc od słońca, było może kilka wspólnych elementów.
  • Odpowiedz
bo demo gotika różniło się od oficjalnego wydania jak księżyc od słońca, było może kilka wspólnych elementów.

@Uuroboros: Zależy które. To, co jest wrzucone na screenie wyżej, to bardziej materiały ze starej alphy, a nie demo. Pierwsze faktyczne demo w wersji 1.04d było już dość podobne do końcowej wersji gry:
Szysznik - >bo demo gotika różniło się od oficjalnego wydania jak księżyc od słońca, ...
  • Odpowiedz
demo gotika różniło się od oficjalnego wydania jak księżyc od słońca

@Uuroboros: Choooya prawda, grałem w demo za gówniarza z jakiegoś magazynu pokroju CD-Action, to był jeden do jednego wycinek początku gry z pełnej wersji.
  • Odpowiedz