Wpis z mikrobloga

@PiersKurczaka: zrobiłem sobie kiedyś tak na kciuku i zamiast wzdłuż palca, to mi się oderwał taki kawał skóry dookoła paznokcia, wdało mi się w to jakieś zakażenie i prawie mi paznokieć odpadł, nie rwijcie tych j------h skórek tylko je wycinajcie
  • Odpowiedz
@eaxata: to jakiegoś ultra pecha musiałeś mieć bo ja całe życie mam 24/7 rozwalone skórki na wszystkich palcach i nigdy nie miałem problemu xD
  • Odpowiedz
@okusuri: bardziej ultra debilizm zrobiłem, bo zamiast ją oderwać/odciąć, to ją tak pociągnąłem najdalej jak byłem w stanie, bo mnie denerwowało, że tego się nigdy nie da tak totalnie na płasko zrobić i jak się urwie, to zawsze kawałek i tak zostaje taki odstający i potem z niego się znowu robi odstająca skórka. To sobie pomyślałem, że dotrę do źródła problemu, urwę po prostu kawał skóry, to mi się zagoi
  • Odpowiedz
Musiałem wyciąć chwasta, bo obraża ludzi. Zasugerował, że zakażenie było pewnie od wsadzania sobie palca w dupę. I taki komentarz był w porządku, a jak ja coś napisałem o bakterii spier&olenia w głowie, to to już atakowanie innych użytkowników.
  • Odpowiedz
to jakiegoś ultra pecha musiałeś mieć bo ja całe życie mam 24/7 rozwalone skórki na wszystkich palcach i nigdy nie miałem problemu xD

@okusuri: Może miał pecha, a może zbyt rzadko myje ręce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Od wielu lat podaję rękę tylko tym, którzy z pewnością myją ręce, kiedy trzeba, a z pozostałymi witam się żółwikiem.
  • Odpowiedz