Aktywne Wpisy

midnight +59
Po prawie 15 latach prób, udalo mi się w końcu zawieść brata na odwyk do szpitala na detoks. Musiał być trzeźwy na izbie przyjęć, więc miał juz takie delirium, że na wózku go wiozłem, nie życzę najgorszemu wrogowi takich doświadczeń jakich doświadczyłem przez te wszystkie lata, zobaczymy co bedzie. #alkoholizm

misieg +294
źródło: temp_file4404462616637368697
Pobierz

Wybór jest prosty.
Albo Pisowcy poniosą konsekwencję za 8 lat swoich haniebnych, złodziejskich rządów, albo wygra Mentzen lub Nawrocki.
@mango2018: Nie karmcie sie tak checia zemsty, bo jesli stanie sie motywem przewodnim naszej polityki to jestesmy w anusie.
Rozliczac po cichu, precyzyjnie i skutecznie, wazac by dzialac zgodnie z prawem, jekie by nie bylo, wsadzac, ale ... nie robic swiadomego ogniskowania dyskusji publicznej na "te" akcenty. To nie sa czasy na igrzyska i robienie bialego szumu, mamy wystarczajaco
Nie da się robić po cichu, bo sporo złodziei ma immunitet, a tego nie da się zdjąć po cichu.
Komisje śledcze to xd, niepotrzebne szopki, ale reszta jak najbardziej zasadna.
Trzaskowski nie będzie ułaskawiać Pisowców i to jest jego przewaga, jedyna przewaga nad resztą kandydatów.
@mango2018: Twierdzisz ze reszta kandydatow bedzie ulaskawiac utopionych? Nie sadze.
Komisje to jakis zart o czym wiemy, ale jest to elemnt zapychania przestrzeni informacyjnej, znana mi bardzo technika kiedy chce zajac atakowanego iloscia zbednych dancyh, odwracajac jego uwage od tego co istotne - white noise.
Dokładnie tak uważam.
Z tych co się liczą w wyścigu, tylko co do Trzaskowskiego mam pewność.
Co do Nawrockiego, to będzie ułaskawiać jak leci, tu też mam pewność.
Co do Mentzen, trochę się wahałem, ale po głosowaniu w sprawie Ziobry skłaniam się, że będzie ułaskawiać.
W tych wyborach dla mnie to najważniejsze.