Jak to dobrze, że tym kontynentem kierują pragmatyczni i mądrzy ludzie, którzy wyciągnęli wnioski po 2008, 2014 i 2022. Nie wchodzą jednostronnie w żadne deale z Putinem, nie rozmawiają z nim, a do tego rozwijają co najmniej od 10 lat przemysł obronny, kiedy okazało się, że w Rosji rządzi typ marzący od powrocie wielkiego imperium rosyjskiego. Mam nadzieję, że z tego rozwoju z ciężkiego przemysłu i technologii, będziemy bezpieczni też energetycznie, ale o to jestem spokojny wszak każdy kraj buduje po 15 elektrowni jądrowych, a także modernizuje i stabilizuje inne stałe źródła energii. Dziękuję ci Unio, że żyje w bezpiecznym miejscu, nie przesiąkniętym obca agentura, która mogła by mój ukochany kontynent i kraj destabilizować, np nielegalną migracja, wysokimi kosztami energii, paliw, czy może innymi regulacjami. W takim towarzystwie jakie zapewnia nam unia i nasi zachodni sojusznicy, Trump może brać tych swoich żołnierzyków i ten szpej i s--------c za Atlantyk, bo w takiej wizji rozwoju na ruskich sołdatów wystarczy wystawić siły zbrojne Estonii i Watykanu. Teraz idę grzecznie spać, bo wszak jest wcześnie, ale rąk sobie dzisiaj nie ubrudzilem bo na naszym kontynencie płaci się t nawet tym co c---a robią. A każdy kto myśli inaczej ten konfo-pisior i onuca.
@WojciechM-ce: Dokładnie tak, nie potrzebujemy faszysty Trumpa skoro mamy UE. Powinniśmy jak najszybciej się integrować i federalizować, wtedy to Niemcy będą musieli w naszym imieniu negocjować z tym wariatem Putinem. Oni to spokojnie by wynegocjowali dla nas pokój na kilka lat pewnie tylko za cenę Białegostoku i 51% Orlenu dla Putina - bo tak nas lubią i przecież oni mają wprawę w dealach z Rosją: Co za szczęście że mamy
#heheszki #bekazlewactwa #trump #rosja #ukraina
Powinniśmy jak najszybciej się integrować i federalizować, wtedy to Niemcy będą musieli w naszym imieniu negocjować z tym wariatem Putinem. Oni to spokojnie by wynegocjowali dla nas pokój na kilka lat pewnie tylko za cenę Białegostoku i 51% Orlenu dla Putina - bo tak nas lubią i przecież oni mają wprawę w dealach z Rosją:
Co za szczęście że mamy
źródło: merkel i alkoholik kręcą nordstrima
Pobierz