Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zoyav: Jak z rodzicami to można neetować mając 30k odlozone, nawet jak się dokładasz, wychodzi i tak taniej niż samemu.
A co do samego neetowania to polecam sobie odpocząć po 5 latach ciągłej pracy, człowiek wtedy odżyje, ale polecam się zwolnić tak żeby zacząć neetowanie w lecie, jest pogoda na spierdotripy, chodzenie po lesie itp, bo w zimie to co najwyżej można dostać depresji od ciągłego siedzenia w domu
  • Odpowiedz
  • 0
neetowanie w lecie, jest pogoda na spierdotripy

@12lat25cm: właśnie w końcu nie trzeba wychodzić z domu na te j----e upały, lato to g---o
  • Odpowiedz
  • 0
jest pogoda na spierdotripy, chodzenie po lesie itp

neetowałam od marca do czerwca 2020 więc jeszcze pogoda w miarę znośna a do lasu nie mogłam iść xD
  • Odpowiedz
@Zoyav: no to rzucaj prace teraz i zaczynaj neetowanie póki nie ma upałów xD żeby było jasne ja też nie lubię upałów over 30 stopni, dla mnie idealna pogoda to 20 stopni, ale jest różnica między latem gdzie trzeba jechać do pracy i siedzieć z anetami którym przeszkadza klimatyzacja, a latem gdzie można neetować i siedzieć w samych majtach w domu, pić p--o i chodzić się kąpać nad jezioro i
  • Odpowiedz
@Zoyav: No ja mam to samo. W sumie praca to g---o i nie umiem myśleć inaczej. Chciałbym neet słodki, ale ja po trzydziestce i muszę zarabiać na jakieś mieszkanie własne kiedyś czy coś. Ty ile masz lat?
  • Odpowiedz