Wpis z mikrobloga

Koleś n-----ł 40 tysięcy akcji w pół roku bo wcześniej przez 3 lata prawie zerowa aktywność. Nieźle musi mieć na chacie.

@GodEmperorWasRight: Obczaj motyw, typ ma takie tempo produkowania p---------w że zaraz zrobi więcej akcji niż ja przez 9 lat XD
  • Odpowiedz
@splinter96: dostawanie minusów na głównej i bycie wyzywanym od lewakow, to nie tylko przyjemność ale i obowiązek. Ludzie z mirko powinni podchodzić do tego jak do obowiązkowej służby wykopowej i zanurzać się w tym szambie w kontyngentach XD
  • Odpowiedz
@splinter96: Psychiatryk kompletny, nie należy w taki sposób atakować kogokolwiek. Ciekawe co by się stało, gdyby odwrócić sytuację i to Nawrocki byłby celem ataków? Główna by zapłonęła, Republika by grzała temat do 2034. A jestem przekonany że spróbują tego chwytu i zrobią false flag i dokonają inscenizacji jakiegoś ataku. Przecież robią to praktycznie co wybory.
Dalej nie wiem dlaczego pisiorom można więcej, nie, nie rozchodzi się o prawicę całościowo, bo
  • Odpowiedz
sporo komentarzy pochwala takie zachowania

@splinter96: Zawsze byłem przeciw takim incydentom, obojętnie kogo dotyczyły. Nie wolno tak robić, nawet gdy "cel" jest skończoną łajzą lub idiotą, totalnie skompromitowany itd. Nie wolno naruszać nietykalności osobistej, nie wolno nawet machać pięścią komuś przed nosem - to dzicz, trzeba zachować choćby minimum kultury
Jednak dziwi mnie, a co to, jak u Trzaskowskiego takie rzeczy się zdarzają to nagłe oburzenie? A kto ostatnio pochwalał
  • Odpowiedz