_andy_ _andy_ 1 godz. i 32 min temu via Wykop 0 + @Felixu: c-----e geny chcesz roznosić? Ode mnie byś w------l za to dostał xD
Felixu Felixu 1 godz. i 31 min temu via Wykop 1 + @_andy_: mam 190 i pałe 18 cm, ale samice nie doceniają tego
_andy_ _andy_ 1 godz. i 30 min temu via Wykop 0 + @Felixu: a morda pewnie 9/10 i sympatyczny z zachowania xd
Felixu Felixu 1 godz. i 29 min temu via Wykop 0 + @_andy_: jakbym miał ryj 9/10 to co weekend bym zostawiał nasienie w innej samicy
_andy_ _andy_ 56 min temu via Wykop 0 + @AMBIWALENTNYPSIUR: przecież ja nic do niego nie mam xD Trzeba się wspierać w celibacie. Prewencja przede wszystkim. Cierpieniu mówimy nie.
AMBIWALENTNYPSIUR AMBIWALENTNYPSIUR 54 min temu via Wykop 0 + Ode mnie byś w------l za to dostał xD@_andy_: a to co jest? zaroszenie na obiad?
_andy_ _andy_ 52 min temu via Wykop 0 + @AMBIWALENTNYPSIUR: xD To na żarty i niedosłownie. Bym mu np. napisał coś o antynatalizmie, a następnie go zczarnolistował.
_andy_ _andy_ 49 min temu via Wykop 0 + @AMBIWALENTNYPSIUR: To Ty przestałeś się kontrolować, możemy sobie to wyjaśnić irl xD
@_andy_: a to co jest? zaroszenie na obiad?