Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mikri i mirabelki. Poznałem bardzo fajną dziewczynę, nadajemy na tych samych falach, dogadujemy się. Dzisiaj będzie nasze 3-cie spotkanie, tym razem zaprasza mnie do siebie do domu, bo coś ugotowała i mam pytanie. Czy odpowiednia opcją będzie do niej przyjść np. z winem? Nie chcę przyjść z pustymi rękoma a też się zastanawiam czy takie wino nie będzie jednoznaczne? Nie chcę jej wystraszyć. Pytam, bo od ponad roku
Mikri i mirabelki. Poznałem bardzo fajną dziewczynę, nadajemy na tych samych falach, dogadujemy się. Dzisiaj będzie nasze 3-cie spotkanie, tym razem zaprasza mnie do siebie do domu, bo coś ugotowała i mam pytanie. Czy odpowiednia opcją będzie do niej przyjść np. z winem? Nie chcę przyjść z pustymi rękoma a też się zastanawiam czy takie wino nie będzie jednoznaczne? Nie chcę jej wystraszyć. Pytam, bo od ponad roku

Możecie sobie uprawiać gatekeeping ile chcecie, ale dalej fakty są takie że dla osób które chcą iść na politechnikę lub już na niej są, pchanie się do IT jest jedynym sensownym wyborem, bo to co programiści nazywają kryzysem to dalej eldorado - wszystkie kierunki techniczne jak jakieś mechatroniki, energetyki czy inne automatyki to utrzyzmanie ruchu na nocki, wieczne delegacje, upodlające prace jako robol+, zarobki blisko minimalnej, absolutny brak home office i kawusi

Jest konkurs u bukmachera oficjalnego na 10 ppv i pod tym postem od wczoraj jest 160 reakcji, gdzie w chwili świetności freakow byłoby pewnie ich z kilka tysięcy.
Filmy z zawodnikami robią po kilka kilkanaście tysięcy wyświetleń, niedługo będzie zwijanie z rynku fame i innych, nie zdziwiłbym się gdyby za jakiś czas przestali płacić zawodnikom i odwlekać spłaty, a potem cyk upadłość spółki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
źródło: IMG_0911
Pobierz@Szychasekk: raczej nikt normalny nie byłby z tego powodu smutny wiedząc jaka to zgraja pasożytów
A tu cyk - rekordowa sprzedaż tym razem.
@meandmymonkey: ty też nie mądrzejszy jak dajesz wiarę w to co napiszą, ostatnio w innym sektorze(biznesowym) gość mi ściemy wciskał ale jak wyliczył te swoje rekordowe liczby to mi nie powiedział jak to tacy cwaniacy odwoływał się na jakies pseudo tajemnice
Hallmann z Denisem rozbili bank (Hallmann - najwięcej sprzedanych jako debiutant w historii + najwięcej na obecnym).
No i też naturalnie ludzie chcieliby zobaczyć i Hallmanna, i Denisa w kolejnych walkach turniejowych, ale jednak najbardziej ich między
W zeszłym roku miała być ostatnia gala a wszyscy z branży mieli trafić do więzienia xDD
https://przegladsportowy.onet.pl/esportmania/influencerzy/gwiazdor-grozi-wycofaniem-z-fame-24-sa-zarzuty-mamy-nowe-wiesci/xkm90qn
Oni wszyscy leca na kredycie zaufania biora kolejne walki chociaz nie dostali kasy za popzrednie. Przecież Pasternak by ich nie oszukał :D Wardega nie dostał kasy za prowadzenie Konferencji.
Pewnei kasa idzie na załacką. 2,5 mln za 3 walki a goscie co maja widownie takie Bandzi nie dostaja kasy :D