Wpis z mikrobloga

Gdyby ktoś się mnie zapytał dlaczego uważam kanał zero za jeden z najlepszych kanałów informacyjnych to odpowiedziałbym, że za obiektywność. Stano i Mazurek jadą równo po politykach z każdej opcji.

Nowacka się "przejęzyczyła" - od razu poleciała riposta, że Kaczyński jak pomylił brutto z netto to straciliśmy 8 miliardów.

Trzaskowski lansuje się że kupił radiowozy - poleciał pocisk po pisie nawiązujący do wozów strażackich w gminach z największą frekwencją.

#polityka #kanalzero #stanowski #mazurek #polskiyoutube #polska #bekazpisu #bekazpo
ApoIIo - Gdyby ktoś się mnie zapytał dlaczego uważam kanał zero za jeden z najlepszyc...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ApoIIo: pierwsza minuta filmu - "Ziobro spóźnił się całe 16 minut".
O czterech terminach, na które na przestrzeni 2024 roku nie stawił się wcale, nie raczyli wspomnieć xD
  • Odpowiedz
@ApoIIo: mnie najbardziej śmieszą pękające d--y komuszych lewaczków powskotuskowskich że coś takiego jak kanał zero tak się rozwija i nabija na każdym kroku z tego żałosnego nierządu złożonego z bandy antypolskich debili
  • Odpowiedz
Stano i Mazurek jadą równo po politykach z każdej opcji.

@ApoIIo: Jadą tak po równo, że Stanowski występuje na prywatnych eventach Mentzena XDDD. Przypominam też sytuację jak była seria dedykowanych filmików na temat Sutryka we Wrocławiu, bo ratusz wsparł tam jakąś wystawę uderzającą w personel na granicy białoruskiej, a kiedy w tym samym czasie PiS robiło spot z losowymi czarnoskórymi na polskich ulicach to Mazurek tylko na marginesie powiedział, że
  • Odpowiedz
@ApoIIo: Przyjęcie urodzinowe to nie to samo co komercyjny event do promocji własnej osoby, a przypomnę, że Krzysiu poszedł tam przede wszystkim, żeby dosłownie naprawić PR tego wydarzenia.
  • Odpowiedz