@Supaplex: ja mam zrobione tak, że j---a czekają w gniazdach, bo tam się nie psują. Jak pojawi się statek z zapotrzebowaniem na jaja - podajniki zaczynają ładować do rakiety. Statek zgarnia 15k jajców, ma promethium na stanie, leci poza granice układu, produkując po drodze naukę. Zanim nazbiera komplet nowego promethium - to wszystkie jaja są zamienione w naukę, wraca na Nauvis, zrzuca naukę, bierze nowe jaja i znów rusza w
@Supaplex: nie ale brzmi sprytnie xD @assninja bez kitu, jak się zdziwiłem jak na co trzecim screenshocie widziałem te same nazwy xD myślałem że jestem chociaż troche oryginalny @Polinik najsss zwykłe j---a nie dotrzymują mi spoilage time z doleceniem za układ więc zrobiłem cargo z underground beltów i co tripa przywoże 5k asteroid z których wychodzi ~~5k science i robie wszystko w orbicie nad nauvis
zwykłe j---a nie dotrzymują mi spoilage time z doleceniem za układ
@Cavalorn: czemu? To tylko parę minut lotu, a one mają dużo dłuższy spoil time.
Mój (moje, mam 3, będą kolejne) statek jak wraca z podróży ma koło 45k nauki i 42k astroidów. Zrzuca naukę, bierze j---a i rusza w drogę. Po drodze zatrzymuje się na Aquilo, dobiera chipy, leci dalej. Zanim doleci do krawędzi układu zdąży się skończyć zapas
#factorio
źródło: promethesu
Pobierz@assninja bez kitu, jak się zdziwiłem jak na co trzecim screenshocie widziałem te same nazwy xD myślałem że jestem chociaż troche oryginalny
@Polinik najsss
zwykłe j---a nie dotrzymują mi spoilage time z doleceniem za układ więc zrobiłem cargo z underground beltów i co tripa przywoże 5k asteroid z których wychodzi ~~5k science i robie wszystko w orbicie nad nauvis
@Cavalorn: czemu? To tylko parę minut lotu, a one mają dużo dłuższy spoil time.
Mój (moje, mam 3, będą kolejne) statek jak wraca z podróży ma koło 45k nauki i 42k astroidów. Zrzuca naukę, bierze j---a i rusza w drogę. Po drodze zatrzymuje się na Aquilo, dobiera chipy, leci dalej. Zanim doleci do krawędzi układu zdąży się skończyć zapas