Wpis z mikrobloga

ej w jaką gre zagrać? Budżet raczej na wyprzedaży. Oddałam własnie hogwart legacy bo no nie podoba sie dla mnie. Top gier to wiedzmin, TLOU, Mass effect, cyberpunk. Days gone tez było nienajgorsze. Rdr było 7/10 zaledwie. Odbiłam sie od gta v. Wiec do? Korci mnie detroit become human ale chetnie posłucham waszych propozycji. #gry #pcmasterrace
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@julia-kuterska: przeanalizowałem to i wydaje mi sie że assasins creed origins, detroit jest spoko ale frustrujące bo nie da się mieć dobrych wyborów za pierwszym podejściem a grać drugi raz też bez sensu
  • Odpowiedz
@julia-kuterska: indiana Jones jest spoko ale jak Uncharted ci nie podeszło to IJ też może nie podejść. Można spróbować na Game Pass PC zagrać, jak nie podjedzie to najwyżej odinstalujesz.
Może Control oraz Alan Wake jeden i dwa? Świetna fabuła i klimat.
Life is Strange również polecę jak lubisz gry gdzie każda decyzja ma realny wpływ na fabułę.
A strategiczne gry lubisz? Frostpunk od polskiego studia na dobre oceny. Albo
  • Odpowiedz
@Bonaparte_34 kurde ghosta też zagrałam 2h. Fajne, ale nie wiem xD może zwyczajnie się już zestarzałam... Na cyberpunka długo czekałam, dlatego mnie wciągnął. Tlou bo serial mi się podobał. A masa effect bo to była pierwsza gra po tym jak kupiłam komputer po długiej przerwie.
  • Odpowiedz
Control mam na epic ale podobno nuda.

@julia-kuterska: to zależy. Tą grę przechodzi się bardziej jak czytanie książki, elementy walki i czasami jakieś drobne zagadki są tylko urozmaiceniem do poznawania historii głównej bohaterki oraz poznawania lore świata które jest w notatkach rozsianych po świecie. Jedyna gra poza wiedźminem gdzie z wielką ciekawością czytałem te losowe notatki.
Lore świata jest powiązany z Alanem Wake ale można przejść Control bez znajomości Alana
  • Odpowiedz