Wpis z mikrobloga

Japrdle wyskoczyło mi na feju w polecanych kilka rolek z konfederacką Zajączkowską której do tej pory nie śledziłem i byłem o wiele szczęśliwszym człowiekiem nie mając jej na radarze.... boże co za dno, co za dresiarska ławka pod szarym blokiem oblana najtańszym browarem i pyskowanie z najtańszym szlugiem w wybitych zębach XD Przecież to jest poziom erystyki i dyskusji najgorszych patusiar z Grochowskich blokowisk, to ma być ta królowa Konfederacji? Polska Thatcher która rozsadzi Unię XD nie wierzę że to jest organiczna osobowość, to musi być wykreowany przekaz dopasowany profilowo pod grupę wyborców, to niemożliwe żeby taki mental został tak wysunięty w blask jupiterów...
#bekazprawakow
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@plyty_chodnikowe: jak zreszta reszta jej partii, praktycznie kazdy pokazuje swoje prawdziwe oblicze gdy nie ma przygotowanego scenariusza rozmowy i wykutych na blache odpowiedzi. bosak uciekajacy przed dziennikarzami jak braun odpalil gasnice, memcen gdy po raz n-ty jest zapytany o nieistniejace badania na ktore sie powoluje, zajaczkowska kiedy sie ja zapyta o jej atencyjne fotki z osmioma gwiazdkami.
partia dla debili ktorym wystarczy powtarzanie w kolko ze "unia zla, lewactwo zle,
  • Odpowiedz
@plyty_chodnikowe: Dresiarskie skojarzenia to dobry trop ;)

Nie ukrywała, że w młodości zadawała się z niewłaściwymi ludźmi i przechodziła czas buntu, który skutkował podejmowaniem wielu błędnych decyzji życiowych.

Otaczałam się ludźmi, którzy byli wątpliwi moralnie. (...)

Byłam parę lat sama. Całkowicie sama. Sama nie sama, bo z dzieckiem - przyznała Zajączkowska-Hernik.
  • Odpowiedz