Wpis z mikrobloga

@anonim1133: @piokom123: aha to byla ironia, dzieki ;_; lte w play jest #!$%@?. ja mam play na karte i tel z lte i maksymalna predkosc pobierania jaka udalo mi sie uzyskac to 6mb (w poznaniu i gnieznie, gdzie niby maja to swoje super lte). bylem tez w placowce i mi wymienili nawet karte na nowsza, bo ta stara mogla miec jakies ograniczenia ale niestety, nadal dupa. oni maja tak zapchana
@Nuuk: Ja mam Play i obstaję za nim. Zasięg mam w prawie całym Wrocławiu(nawet u siebie na zadupiu:P). Transfer to te 12Mbit/s, ale to spokojnie mi wystarcza do wszystkiego. A dzięki wysokiemu limitowi o nic nie muszę się martwić.
@Nuuk: Jakaś tam Formuła :P

20zł płacisz chyba za sam abonament z internetem(2gb + LTE), potem 10zł za smsy i 10zł za rozmowy.

Dla mnie bomba, nie znalazłem niczego lepszego - co nie znaczy, że nie ma niczego lepszego, może po prostu nie znalazłem...
@Persil: @anonim1133: @piokom123: A wy w ogóle wiecie,że do LTE to trzeba mieć odpowiedni sprzęt? Dedykowany modem albo telefon z obsługą (gdzie obecnie LTE obsługuje kilka smartfonów)? Te 6 czy 12 mbps to osiągam na iPhonie bez żadnych LTE....

@Nuuk: Nie znajdziesz nielimitowanego internetu mobilnego. Koszt przesyłu danych via 3g/lte jest dość spory dlatego nigdzie się nie oferuje "nielimitowanych" pakietów. Niemniej jeżeli potrzebujesz korzystać na komputerze to pewnie