Wpis z mikrobloga

@storchofficial ale wiesz że mógł to napisać jakikolwiek wykopek celowo w takim tonie? XD żeby tylko stworzyć wrażenie że coś tam otworzyło mu oczy. Przecież osoby które szczerze myślą że knur to miły biedny starszy pan a Jacek niczym dobry samarytanin utrzymywał go przy życiu w ogóle nie oglądają takich filmow z innych kanałów, to zupełnie do nich nie trafia - przecież po SDR nic się nie zmieniło a to leciało
  • Odpowiedz
@Alzena: nie no, kanał 807k subów, 47k wyświetleń w trzy godziny, materiał o ich ulubionym "śmiesznym grubszym panu z internetu", ale nie będzie przecięcia widowni, na bank ( ͡° ͜ʖ ͡°)

SDR

Serio? Widziałaś jak to SDR wyglądało?
  • Odpowiedz
@cl-sr nieważne jak wyglądało, chodziło o ogólnopolski zasięg (nie tylko internetowy) i zasianie ziarenka wątpliwości właśnie u ludzi, którzy ciągle mieli błędne wyobrażenie o całej tej sprawie. I nic się nie zmieniło. Serio, ja nie wierzę w takie teksty „och otworzyło mi oczy”.
  • Odpowiedz
@Alzena:

nieważne jak wyglądało, chodziło o ogólnopolski zasięg

XD Tak, wcale nie ma znaczenia, że w SDR nie zostało powiedziane nic konkretnego, a jedyne pochylenie się nad postacią ulańca to jego stanowisko, w którym twierdzi, że "Krzysztof ma swój
  • Odpowiedz
@cl-sr było wystarczająco konkretnie dla osób, do których kierowane są tego typu programy. Ja po prostu jestem niewierny Tomasz i nie wierzę w takie nagłe nawrócenia.
  • Odpowiedz
@Alzena:

było wystarczająco konkretnie dla osób, do których kierowane są tego typu programy.

No to teraz odpowiedz sobie na pytania: czy SDR jest programem kierowanym do widowni internetowej, czy nie? I kolejne: czy widownia SDR to ten sam target, do którego chce dotrzeć mleczne guano? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cl-sr: to nie jest żaden typowy wykopek (wykopek by wrzucił jakąmś ironiczną wypowiedź, która byłaby zbyt inteligentna jak na przeciętnego widza), tylko typowy widz na jutubie - wcześniej wspomniany mariuszek z magazynu, który konsumuje treści dla samego konsumowania i za bardzo nawet mu się nie chce procesować, jakie są kulisy takiego uniwersum.

Ale dziwnym zbiegiem okoliczności pewne nicki zawsze się pojawiają w obiegu, jak trzeba negować cokolwiek, co nie wygląda
  • Odpowiedz
@Antihero to jest tylko twoja wiara w to, że to nie jest „wykopek” xD w sensie po prostu tak ci się wydaje - i nie ma w tym nic złego, mnie też się wiele rzeczy wydaje, w tej kwestii akurat mam inne zdanie niż ty. I właśnie - ludzi którzy siedzą głęboko w uniwersum i oglądają poboczne kanaly antylateksowe nie trzeba do niczego przekonywać. A ludzie którzy dziękują Sławkowi i Jackowi
  • Odpowiedz
@Alzena:

to jest tylko twoja wiara w to, że to nie jest „wykopek” xD w sensie po prostu tak ci się wydaje - i nie ma w tym nic złego, mnie też się wiele rzeczy wydaje, w tej kwestii akurat mam inne zdanie niż ty.

A za
  • Odpowiedz
@cl-sr w kwestii komentarzy to są fakty - idź poczytaj sobie wpisy na FB, zresztą nie tylko. Co do głównej treści posta - nie napisałam nigdzie z pełnym przekonaniem że to na 100000% jest rżnący głupa wykopek, tylko zadałam ci pytanie skąd TY masz pewność, że nie jest 🧏🏻‍♀️ bo ja po prostu myślę inaczej.
  • Odpowiedz
@Alzena:

w kwestii komentarzy to są fakty - idź poczytaj sobie wpisy na FB, zresztą nie tylko.

Poczekaj, bo ja nie dowierzam, że coś takiego popełniłaś. Czyli komentarze na grupce etzipy, moderowanej przez centralę, na której nie można napisać złego słowa na "opiekunów", bo dostaje się tam bana i wiadomość, że "dostaniesz pozew" albo "*wpisz nazwę swojej miejscowości* wcale nie jest mały" to fakty i realne stanowisko prawdziwych widzów. Natomiast komentarze
  • Odpowiedz