Aktywne Wpisy

klefonafide +2
Jutro wpada do mnie kumpel na kawę.
Co kupić na przekąskę?
Kupiłbym paluszki, bo je bardzo lubię i jem ich dużo, ale wiele osób za nimi nie przepada. Nie wiem co ludzie jedzą na takich spotkaniach xD
#kiciochpyta
Co kupić na przekąskę?
Kupiłbym paluszki, bo je bardzo lubię i jem ich dużo, ale wiele osób za nimi nie przepada. Nie wiem co ludzie jedzą na takich spotkaniach xD
#kiciochpyta

Ej wykopki motocyklowe..
Chce sobie kupić motocykl. Jeździłem kiedyś (z 5-7 lat temu) trochę na moto, zrobiłem prawko, jeździłem na Yamaha mt125, mt07… jakimś KTM… i chciałbym trochę wrócić i mieć jakąś zabawkę w garażu, do spokojnego pojeżdżenia czasem po górach. Myślicie że dobrym pomysłem jest kupienie mt07 czy może mt125…? Podobają mi się Yamahy - chyba nie chcę innego moto. Jeździło mi się zajebiście na mt07- ale po takim czasie może
Chce sobie kupić motocykl. Jeździłem kiedyś (z 5-7 lat temu) trochę na moto, zrobiłem prawko, jeździłem na Yamaha mt125, mt07… jakimś KTM… i chciałbym trochę wrócić i mieć jakąś zabawkę w garażu, do spokojnego pojeżdżenia czasem po górach. Myślicie że dobrym pomysłem jest kupienie mt07 czy może mt125…? Podobają mi się Yamahy - chyba nie chcę innego moto. Jeździło mi się zajebiście na mt07- ale po takim czasie może

#bekazprawakow #polityka #wielkabrytania #elonmusk
źródło: 1000004402
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jemu juz sie całkowicie styki przepaliły
@dqdq1: HAHAHA, demokrata sie odezwal, ten co to oni "wolne media" wykrzykiwali w obronie TVN. Komusza hipokryzja :)
Jeśli nie poda danych na temat udziału treści promowanych i tworzonych przez automaty, których z niewyjaśnionych powodów nie chce podać to nie widzę powodów żeby działał na europejskim rynku.
Nie wkłada do niej gówna bo istnieją normy które są kontrolowane.
Nasz kraj, nasze zasady. Nie chce się dostosować to nie będzie miał dostępu do naszego rynku.
@j3sion: ?