Aktywne Wpisy

WielkiNos +415
Samochodziarze wyśmiewają kierowców, którzy dostosowują prędkość do warunków panujących na drodze? Stare, znałam.
#samochodoza #bezkazpodludzi #patologiazmiasta #kierowcy #takaprawda
#samochodoza #bezkazpodludzi #patologiazmiasta #kierowcy #takaprawda
źródło: temp_file6363250226912583735
Pobierz
Polska2080 +14
#kryptowaluty #pytanie #pytaniedoeksperta #inwestycje #inwestowanie
Moja dziewczyna ma pomysł, żeby kupić mentoring krypto, jakiś tam kurs jest i sygnały.
Ja siedze w krypto od 10 lat, zarobiłem wystarczająco, żeby nie pracować do konca życia ale stwierdziłem, że się nie wypowiadam tylko zapytam tutaj i niech przeczyta.
Także
Moja dziewczyna ma pomysł, żeby kupić mentoring krypto, jakiś tam kurs jest i sygnały.
Ja siedze w krypto od 10 lat, zarobiłem wystarczająco, żeby nie pracować do konca życia ale stwierdziłem, że się nie wypowiadam tylko zapytam tutaj i niech przeczyta.
Także

źródło: temp_file2881554904763617048
Pobierz@HrabiaTruposz: haha, jakie zesrańsko o formę cudzych twittów xD Może niech się do Ciebie zgłosi z prośbą o doradztwo mediaspołecznościowe xD ale pewnie lepiej bezpośrednio do Tuska xD
@jajcek: a co ma urząd pracy do zesrańska o formę twitów? Tam są jakieś wytyczne jak należy je pisać? xD
@jajcek: Sprawdziłeś też polityków z innych partii np. PO i Trzeciej Drogi?
Czy Twoje wymagania dotyczą zupełnie przypadkowo tylko opozycji xD
@jajcek: Widzę przyłożyłeś się, brawo! to powiedz kto najmniej pracował w PO? Tak dla porównania z Konfederacją.
źródło: 1000016982
Pobierz@nyanian: Ty mi odpowiedz ale tak szczerze, czy kobiety powinny wrzucać na media społecznościowe niekorzystne zdjęcia? czy o co Ci chodzi?
Swoim koleżankom też wytykasz, że na niektórych zdjęciach wyglądają mniej korzystnie i tych nie zamieszczają w mediach społecznościowych?
Może posłanki Gajewskie, Muchy itp. też śledzisz i sprawdzasz czy czasem bardziej korzystnych zdjęć nie zamieściły niż powinny? xD
No odpowiedz szczerze o co chodzi? xD
Nie o każdym można to powiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file8301238104699905408
Pobierz@jajcek: Czyli to potrzeba wykształcenia tylko marszałków i wicemarszałków dotyczy xD bo akurat tam znalazłeś kogoś z konfederacji żeby się przypieprzyć xD
A pośledni posłowie to jak? już mogą być obibokami? xD
@nyanian: haha, i Ty zajmujesz się wyliczaniem wieku wszystkim czy wyglądają na swój wiek czy nie? xD
To wskaż mi Twoje wyliczenia dotyczące kobiet z KO xD
Człowieku, chociaż miałbyś na tyle RiGCzu żeby się przyznać, że dopieprzasz się o wygląd