Wpis z mikrobloga

Jeszcze wrzuca takie ze swoim ryłem wklejonym obok zdjęcia osoby o której mówi, że niby taka konfrontacja XD

@HrabiaTruposz: haha, jakie zesrańsko o formę cudzych twittów xD Może niech się do Ciebie zgłosi z prośbą o doradztwo mediaspołecznościowe xD ale pewnie lepiej bezpośrednio do Tuska xD
  • Odpowiedz
Wpierw niech się Konfederaci zgłoszą do urzędu pracy zeby uczciwie coś popracowali. Mogą zabrać ze sobą Lewice.

@jajcek: a co ma urząd pracy do zesrańska o formę twitów? Tam są jakieś wytyczne jak należy je pisać? xD
  • Odpowiedz
@PanAlbert Nie ale chciałbym żeby takie patalachy wcześniej choć odrobine popracowały i zdobyły kompetencje zanim będą chcieli brać się za zarządzanie 38 milionowym państwem. Uważam że warto to podkreślać przy różnych postach jak bardzo są oni niekompetentni.
  • Odpowiedz
Uważam że warto to podkreślać przy różnych postach jak bardzo są oni niekompetentni.

@jajcek: Sprawdziłeś też polityków z innych partii np. PO i Trzeciej Drogi?
Czy Twoje wymagania dotyczą zupełnie przypadkowo tylko opozycji xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@PanAlbert Tak wychodzi że najgorsze tępaki i nieroby są w Konfederacji( prócz Mentzena), pózniej Lewica. Taka prawda. Nie czepiam się opozycji, tacy jak ja nie mają na kogo głosować niestety.
  • Odpowiedz
Tak wychodzi że najgorsze tępaki i nieroby są w Konfederacji( prócz Mentzena), pózniej Lewica. Taka prawda. Nie czepiam się opozycji, tacy jak ja nie mają na kogo głosować niestety.

@jajcek: Widzę przyłożyłeś się, brawo! to powiedz kto najmniej pracował w PO? Tak dla porównania z Konfederacją.
  • Odpowiedz
Penera wrzuca tylko korzystne.

@nyanian: Ty mi odpowiedz ale tak szczerze, czy kobiety powinny wrzucać na media społecznościowe niekorzystne zdjęcia? czy o co Ci chodzi?
Swoim koleżankom też wytykasz, że na niektórych zdjęciach wyglądają mniej korzystnie i tych nie zamieszczają w mediach społecznościowych?
Może posłanki Gajewskie, Muchy itp. też śledzisz i sprawdzasz czy czasem bardziej korzystnych zdjęć nie zamieściły niż powinny? xD
No odpowiedz szczerze o co chodzi? xD
  • Odpowiedz
  • 0
@PanAlbert Inaczej, żeby uprościć. Zobacz sobie na listę obecnych Wicemarszałków. Jakie mają wykształcenie i doświadczenie zawodowo-biznesowe. Wśród nich jeden się mocno wyróżnia, wydedukuj który ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@PanAlbert: chodzi o to, że wygląda staro w rzeczywistości a nie czy lepiej czy gorzej. Wygląda dużo starzej niż jej wiek wskazuje i o tym mowa więc już nie rycerzykuj
  • Odpowiedz
  • 0
Inaczej, żeby uprościć. Zobacz sobie na listę obecnych Wicemarszałków. Jakie mają wykształcenie i doświadczenie zawodowo-biznesowe. Wśród nich jeden się mocno wyróżnia, wydedukuj który

@jajcek: Czyli to potrzeba wykształcenia tylko marszałków i wicemarszałków dotyczy xD bo akurat tam znalazłeś kogoś z konfederacji żeby się przypieprzyć xD
A pośledni posłowie to jak? już mogą być obibokami? xD
  • Odpowiedz
  • 0
chodzi o to, że wygląda staro w rzeczywistości a nie czy lepiej czy gorzej. Wygląda dużo starzej niż jej wiek wskazuje i o tym mowa więc już nie rycerzykuj

@nyanian: haha, i Ty zajmujesz się wyliczaniem wieku wszystkim czy wyglądają na swój wiek czy nie? xD
To wskaż mi Twoje wyliczenia dotyczące kobiet z KO xD
Człowieku, chociaż miałbyś na tyle RiGCzu żeby się przyznać, że dopieprzasz się o wygląd
  • Odpowiedz