Aktywne Wpisy

kuba-rozpruwa +49
Wyobraźcie sobie co się tu będzie działo jak dotrze do nas fala Ukraińców z PTSD po wojnie. Armagedon będzie xD ciekawe ilu nowych seryjniaków nie będą w stanie złapać.
#limanowa
#limanowa
Cześć, przychodzę do Was z następującym problemem. Od paru miesięcy jestem w związku ze znacznie młodszą dziewczyną. Jestem jej pierwszym chłopakiem. Ona 20 lvl, ja 26 lvl. Dziewczyna jest uzależniona od atencji oraz Instagrama. Poznaliśmy się przez neta, gdzie szukała związku jednak później się okazało, że do niego nie dojrzała. R#######em ją na pierwszym spotkaniu, dobra w łóżku, bardzo zdolna i pracowita. Kiedyś było super, teraz ona się dystansuje, mało pisze, spotykania

gdzie kupię bezpieczniki do samochodu oraz skąd będę wiedziała, który wybrać? czy dam radę sobie wymienić bezpiecznik sama? powiedzmy że złota rączka ze mnie taka 5/10
#samochody #motoryzacja #pytanie
Wartość znamionowa no 15 A (Amperów) jest istotna, ale wszystko zależy od charakterystyki bezpiecznika, więc bezpiecznik powinien mieć tę samą wartość co przepalony bezpiecznik i jego parametry techniczne powinny być zgodne z parametrami bezpiecznika, który uległ przepaleniu. Jeżeli problem
@hermetyczniee: Dlaczego głupie, nie wręcz przeciwnie. Nie każdy musi się znać na wszystkim, nie wiesz czegoś to pytasz się tam gdzie mogą to wiedzieć tak robi każda normalna osoba i świadczy to nawet powiedziałbym o pewnej dojrzałości.
Co do wyciągania to polecam pęsetę albo czasami przy skrzynce z bezpiecznikami jest taki chwytach który bardzo ułatwia wyjąć. Zwykle mocno są zakleszczone te bezpieczniki. Na wierzchu każdego są liczby typu 10, 15, 25. Wtedy po wyjęciu wkładasz taki sam np. 10 zamieniasz na 10.
źródło: temp_file7333853621451223441
Pobierz@hermetyczniee F18/F44 to może być #bezpiecznika. Najlepiej daj zdjęcie.
Jeżeli lampka od ABS się zaczęła palić to o tej porze roku może znaczyć, że przewód od czujnika najczęściej z przodu przerwał się na mrozie lub czujnik jest brudny.
źródło: c32d0618d1641aa760c92989c21a4a72c58a0d03f6967b33d0bc2912cb81a260
Pobierzźródło: temp_file7268354903910556416
Pobierz