Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +46
Ej a pamiętacie tego sołtysa co wyskoczył z auta się bić? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD

lukaszilol +18
Wracają lata 90 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
źródło: WhatsApp Image 2025-05-27 at 13.08.44
Pobierz

Tymczasem ja chłop 28 lat, nawet się nigdy nie całowałem, coś chyba tutaj poszło nie tak. Testy DNA robiłem, to mój ojciec, a jednak nie odziedziczyłem nawet 1% jego dynaminy. Natura ehhhhh
Zaczynam podejrzewać, że nie ma już ratunku
#przegryw #blackpill #zwiazki
źródło: temp_file7186135118703502840
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@LePetit2197: udało mu się uzyskać kościelne unieważnienie małżeństwa czy ślub nadal obowiązuje a ojciec po prostu ciągle zdradza swoją (pierwszą) żonę?
Jak twój stary to taki ogier to spokojnie załatwiłby Ci kolego milfika, który wkręciłby w te klocki w roli nauczycielki.