Wpis z mikrobloga

#simracing

Jestem nowy i prosze o pomoc i rade:

Jest sens kupowania uzywanej g29 za 700-800zl z alegro vs nowa z xkomu za 1050zl? One sa awaryjne czy jakos sie zuzywaja z czasem? Nie chcialbym na poczatek wydawac duzej kasy bo albo sie znudze albo bede chcial przejsc na lapszy sprzet. Jak plynny jest ten rynek? Sprzedam po kilku miesiacach taka g29 za podobne pieniadze?
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anonimowyrozmowca: sprzedasz bez problemu, jak na początek kup sobie używkę, one są nie do z-------a no chyba że ktoś jakieś dziwne mody robił, ja na swojej nalatałem zanim sprzedałem ze 400 godzin i absolutnie nic jej nie dolegało.
  • Odpowiedz
@anonimowyrozmowca: Przede wszystkim nie kupuje sie kierownic logitecha. Jak juz chcesz isc najbardziej budzetowo to thrustmaster t150/tmx pozniej t300. Oplaca sie kupic kierownice uzywana tylko trzeba sprawdzac stan i opisy, kupe ludzi kupuje kierownice sobie albo dzieciom, pograja chwile i po znudzeniu albo stwierdzeniu ze to nie dla nich kiera sie tylko kurzy. Chociaz osobiscie dolozylbym juz do jakiegos najtanszego direct drive jak np cammus c5
  • Odpowiedz