Wpis z mikrobloga

#przegryw od 12 minut 4 rok neetu próbowałem coś zmienić nawet byłem się pytać o pracę na pralni w szpitalu nie przyjęli nie szukają nikogo nawet na parę godzin ja bym na prawdę poszedł serio do tej roboty chociaż wolałbym nie tylko trzeba by było spełnić mi te warunki ale ja wiem że przerastają one niemal każdego pracodawcę i złotych rad typu podnoszenie kwalifikacji nie piszcie ja jestem kaleką umysłowym nic nie umie #neet
Mandon - #przegryw od 12 minut 4 rok neetu próbowałem coś zmienić nawet byłem się pyt...

źródło: temp_file7934809027919527197

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mandon Nasrało w tych czasach prywaciarzy co wyzyskują pracownika i dają mu minimalną, a do tego wymagają 10 lat doświadczenia i uprawnień na wózki widłowe. Kapitalizm XD
  • Odpowiedz
@Mandon:

nawet byłem się pytać o pracę na pralni w szpitalu nie przyjęli nie szukają nikogo

Poszedłeś tak do randomowego miejsca pytać czy chcą Cię zatrudnić? Przecież to nie miało prawa wypalić.

Jaka pensja za zwykły etat 8h dziennie wg Ciebie będzie ok?
  • Odpowiedz
  • 1
@Yakashii Witaj w świecie Tuska II, ja to przerabiałem za Tuska I. Jedną rzecz macie lepiej, chociaż jest respektowana stawka minimalna, za moich czasów młodości na śmieciówkach nie było.
  • Odpowiedz