Aktywne Wpisy

vieniasn +59
teraz zmieniły się patusy pod blokiem na takie z głośnikiem bluetooth i zrobili sobie regularną imprezę z darciem mordy i muzyką
byle do jesieni
byle do jesieni
źródło: temp_file6725136559304648574
Pobierz
Pamiętam, że za dzieciaka jak się człowiek budził w śmigusa, to od razu dostawał od starego garnek wody na ryj. Celem świętowania, oraz lepszego przygotowania do życia. Wrzucało się też dziewczyny do stawów, jeden drugiego psikał karabinkiem etc.
A teraz? Spróbuj kogoś polać wodą na mieście. Od razu jakieś policje, nagrywanie, mandaty etc. Masakra jaki społeczeństwo poczyniło regres w relacjach międzyludzkich.
A teraz? Spróbuj kogoś polać wodą na mieście. Od razu jakieś policje, nagrywanie, mandaty etc. Masakra jaki społeczeństwo poczyniło regres w relacjach międzyludzkich.

wpadłem Wam życzyć, żebyście się trzymali w tych Waszych piwnicach. Wszystkiego dobrego i każdemu wedle potrzeb: chcesz szarej myszki - znajdź szarą myszkę, pragniesz renty 5k - obyś takową otrzymał, czekasz na śmiertelną apopleksję podczas snu i tego życzę.
#przegryw #neet
źródło: c357fb159f71b976adc9a5415fcb8aa0e4cda3b64506d4413284e22a34256f97
Pobierz@Notes: z tego, co widzę, to gość życzy nam otrzymania tego, czego bardzo pragniemy - nawet jeśli bezbolesny udar mózgu we śnie jest tym, o czym skrycie marzymy. On nie życzy nam śmierci w znaczeniu dosłownym, tylko używa figury retorycznej, aby w
opa. Autor wykazał się życzliwością. A te zamachy i krzywdzenie to już sobie dopowiedziałeś
@NotYetDefined
A potem życzysz mi też wszystkiego co najgorsze tylko dlatego że skrytykowałem Opa że jest toksyczny xDddd jedz na igrzyska olimpijskie bo to co tu teraz odwalasz to niezle salto.
I to niby ja jestem toksyczny bo śmiem wytykać zło u innych XD
Zaraz
Z hiperbolą powiązałem fakt, że autor ucieka się do mocnej przesady, aby coś podkreślić. Być może jest to nadinterpretacja i ktoś uczony skarciłby mnie za to, ale co do
A nazywanie czegoś ironia to niezły wytrych w momencie kiedy to co się palnęło staje się niewygodne. „Tak tylko żartowaliśmy” „no co ty to przecież ironia była” to nie oznaka inteligentnej konwersacji tylko próba usprawiedliwienia głupoty jaka się palnęło. Zwłaszcza jak mówimy tu o życzeniach bożonarodzeniowych ;)
Nie mam więcej pytań (-‸ლ
Jakiej konwersacji, co ty bredzisz? Gość po prostu wysłał życzenia. Weź się tak nie
Ja