Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak do tego doszło, że na mirko poglądy polityczne są takie powiedzmy centrowo-liberalne, z wyłączeniem jakiegoś procenta wyborców konfy i tych wyborców PISu którzy się udzielają.
A główna to już tusk tusk tusk?

To farma balonowego?
W sensie, mogę być uprzedzony, bo poglądy mam jakie mam, ale mirko to aż się miło czyta, są ludzie którzy mają jakieś swoje poglądy, dużo relatywizują, widać te dyskusje.
Ale główna nawet nie tyle, że popiera PIS, co po prostu... tusk tusk tusk. Ja wiem, że mało można wyprodukować mając pewne zabetonowane poglądy, ale... ciężko uwierzyć, że to prawdziwi ludzie. W sensie, jak możesz angażować się w politykę i uprawiać wyłącznie jakiś katastroficzny kult jednostki tuska diabła?
My jak hejtowaliśmy PIS, to Kaczyński był templatką na mema, bo mieliśmy wór argumentów. A główna?

#bekazpis

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W sensie, jak możesz angażować się w politykę i uprawiać wyłącznie jakiś katastroficzny kult jednostki tuska diabła?

My jak hejtowaliśmy PIS, to Kaczyński był templatką na mema, bo mieliśmy wór argumentów. A główna?

@mirko_anonim: Przecue z nasz wór argumentów :p
Za wiele się nie zmieniło.

Albo może tak: Nic na co ludzie liczyli, nie zmieniło się na lepsze. Łapanki pisowców nie sprawią że będę wiecej zarabiał, albo miał tańszy prąd.
  • Odpowiedz