Siema mirki. Okazało się, że na mój upragniony kierunek nie będzie uwzględniana matura z rozszerzonej geografii :))
Skoro tak, to właściwie nie mam potrzeby do niej podchodzić. I tak się zastanawiałam, co będzie w takim przypadku pisało na świstku z wynikami matur? "Nie przystąpiła", a może "0%". Ktoś coś wie?
@angela09: ale nie martw sie ponoc d--a tez mozna niezle zarobic i nie trzeba znac geografii, chociaz wiesz lepiej wiesz lepiej wiedziec skad pochodzi klient, przy klienteli miedzynarodowej.
@courso: dysleksja/dysortografia to niechęć do zapamiętania zasad pisowni i myślenia przy pisaniu literek. tak samo poważna choroba jak babciny ból palca uleczony witaminą C. Nie mam potrzeby się wymigiwać, jestem bardzo dobra z polskiego i nie potrzebuję stwierdzenia o wymyślonej chorobie, żeby mieć jakiś upust.
To już wszystko jasne dlaczego taki tępy jesteś. Nikt ci nie powiedział jaka jest różnica poziomu nauczania w Polsce i na wyspach?
@courso: mógłbyś mnie nie obrażać? trochę to żałosne, że nie potrafisz inaczej swojego zdania wyrazić, tylko próbujesz znokautować rywala celując w jego (jak Ci się wydaje) słabe punkty.. chociaż zapewne podnosi ci to samoocenę i wypełnia luki w braku wiedzy.
@angela09: ladnie sobie wymyslilas o tej dysleksji. No powiedz mi jaka jest roznica? Zapewne wiecej noblistów jest w polsce nie w UK? Pozatym co do mojej tempoty, nie wiedzialem, ze na jedne z najlepszych uczelni na swiecie przymuja tempaków, ale jakas maturzystka mnie wlasnie oswiecila.
@angela09: prawda jest taka, ze jestes mala popierdulka, ktora sie uniosla duma jak jej ktos napisal prawde na temat podejscia do tematu matury. Bywaj.
nie będę ci tłumaczyć, bo będzie jak grochem o ścianę. jeśli jesteś ciekaw, to sam sobie sprawdź. i wtedy przemyśl co napisałeś o tej twojej "najlepszej uczelni". Bo aż śmieszny jest twój brak wiedzy na ten temat.
@courso: nie, nie wydaje mi się tak. odbieram cię jak idiotę, który jest w takiej mojej piramidce niżej niż ja, choć niekoniecznie ze względu na wiedzę. bo jeśli nie zauważyłeś tego (starszy, doświadczony i bardziej zorientowany w życiu) przyjacielu, stosunek to innych ludzi jest chyba ważniejszy. a dowartościowywanie się przez ich obrazę, jest na poziomie... no sam sobie dopowiedz.
ale prawda jest taka, że próba przetłumaczenia idiotom prawdy o nich
@courso: może coś jeszcze o mnie powiesz ciekawego? ;) chętnie się dowiem, co o mnie myśli osoba, która nigdy ze mną nie rozmawiała, nie wie co mam w głowie i kim jestem ;)
Dowartościowujesz się. Jaki masz kompleks, powiedz. Chętnie się dowiem.
Proponuję ci, mój drogi mądry, przykładny, internetowy kolego, żebyś sobie sprawdził znaczenie słówka "ironia". I nie twórz offtopów, bo pytanie było inne.
Skoro tak, to właściwie nie mam potrzeby do niej podchodzić. I tak się zastanawiałam, co będzie w takim przypadku pisało na świstku z wynikami matur? "Nie przystąpiła", a może "0%". Ktoś coś wie?
#pytanie #matura
To już wszystko jasne dlaczego taki tępy jesteś. Nikt ci nie powiedział jaka jest różnica poziomu nauczania w Polsce i na wyspach?
nie będę ci tłumaczyć, bo będzie jak grochem o ścianę. jeśli jesteś ciekaw, to sam sobie sprawdź. i wtedy przemyśl co napisałeś o tej twojej "najlepszej uczelni". Bo aż śmieszny jest twój brak wiedzy na ten temat.
ale prawda jest taka, że próba przetłumaczenia idiotom prawdy o nich
to bardzo ciekawe, opowiedz nam o swojej
Dowartościowujesz się. Jaki masz kompleks, powiedz. Chętnie się dowiem.
Proponuję ci, mój drogi mądry, przykładny, internetowy kolego, żebyś sobie sprawdził znaczenie słówka "ironia". I nie twórz offtopów, bo pytanie było inne.
Ja chciałem zdawać biologię rozszerzoną. Ostatecznie stwierdziłem, że nie będzie mi to jednak potrzebne, więc olałem tę biologię.