Wpis z mikrobloga

@Jamniki2: Kreml utajnił budżet, obroty handlu zagranicznego, wielkości wydobycia ropy i gazu. Teraz po otrzymaniu nowych (prawdziwych) danych o inflacji utajnił też to xDDD. A stopy procentowe 21% nawet nie hamują tej inflacji, to jaka ona musi już być? Na wojnie przemielili masę najbardziej produktywnej części społeczeństwa, więc brakuje rąk do pracy, a oni chwalą się że niskie bezrobocie xDDD, przecież to już komedia jest od dłuższego czasu. Będą od
  • Odpowiedz
@Serrrek czyli wystarczy tylko poczekać i zla Rosja sama upadnie xD też chciałbym w to wierzyć ale takie k---y nie upadają, choćby mieli zdychać z głodu to będą nam uprzykrzać życie. Pamiętaj, że istnieje też taka propaganda, która celowo wmawia wrogu o twoich słabościach, że przywódca choruje i ma piętnastego nowotwora I TO WSZYSTKO NIEDŁUGO SIĘ SKOŃCZY itp. Mam nadzieję, że się nie mylisz.
  • Odpowiedz
tylko poczekać i zla Rosja sama upadnie xD

@Jamniki2: Rosja już upadła, tylko pewnie wyobrażasz sobie że następuje jakaś likwidacja oficjalna, a Putin skacze z do wulkanu, czy co?

choćby mieli zdychać z głodu to będą nam uprzykrzać
  • Odpowiedz
to w jakiej sytuacji chciałeś nas tu wołać ?

@Jamniki2: Nie wiem, nie jestem jasnowidzem. Prędzej czy później szambo wybije tam w jakiś sposób. Wtedy was zawołam
  • Odpowiedz