Aktywne Wpisy

wjkp +1023

drobne_na_taryfe +184
trzeba się zwijać z reddita, ubyło mi dziś 300 karmy za komentarz, że jeśli właściciele nie chcą żeby ich koty wpadały pod samochody i były krzywdzone przez zwyroli to może nie powinni ich wypuszczać samopas w środku miasta (wyzywanie od nazioli i victim blamerów gratis)
źródło: temp_file7116262061536374932
Pobierz

@AlienFromWenus: XD2
Z chłopów się wszyscy śmieją i większość łącznie z chłopami mają to w dupie. Silne i niezależne żądają dostosowania percepcji ludzi do ich upodobań a potem słucham od
@AlienFromWenus: xDDD co to w ogóle znaczy niezależna kobieta, to jakiś oksymoron czy co?
@AlienFromWenus: Ale nie przyszło ci do łba, że mogą pracować dla pieniędzy, a nie że ta dana praca daje im przyjemność, że są ludzie, którzy zaciskają zęby, bo nie lubią swojej pracy, ale daje ona im potrzebne pieniądze, więc chodzą do niej??
@TorrentoMagenta:
XDDD
@kutafonixor:
Silny jest już z definicji bycia facetem, ale mniej więcej tak
To nie dotyczy singli których nikt nie chciał tylko singli z wyboru. Kobieta nie potrzebuje faceta, sama sobie poradzi, więc jednocześnie nie musi nikomu usługiwać w zamian za utrzymanie czy coś
@AlienFromWenus: a to jest jakieś wielkie osiągnięcie bo nadal nie rozumiem? Przecież każdy dorosły mężczyzna utrzymuje się sam albo nawet całą rodzinę a nigdy nie słyszałem żeby ktoś o sobie mówił silny niezależny mężczyzna tylko dlatego że sam sobie gotuje czy sprząta xD dla mnie to żaden sukces a raczej coś
@AlienFromWenus: poza powtarzaniem lewicowych bredni braknie argumentów? Nowe, nie znałem xD pozdrawiam, silny, niezależny mężczyzna
@AlienFromWenus: może właśnie w tym rzecz i dlatego są wyśmiewane. Dla chłopa to trudna konieczność, a źródłem szczęścia są inne rzeczy takie jak dzieci właśnie