Wpis z mikrobloga

@AlienFromWenus: śmiejemy się z pewnego typu kobiet w korpo, i wszystkie te historie mają wspólne mianowniki oprócz genitaliów. To niesprawiedliwe że włącza Ci się trybalizm i bronisz wszystkiego co wygląda jak ty bo masz potrzebę kimś się opiekować i przynależeć gdzieś :<

Z chłopów się wszyscy śmieją i większość łącznie z chłopami mają to w dupie. Silne i niezależne żądają dostosowania percepcji ludzi do ich upodobań a potem słucham od
  • Odpowiedz
@kutafonixor: kobieta, która nie potrzebuje mieć pierwszego lepszego faceta na byle jakiego męża, by móc mieć dach nad głową, co jeść i czym opłacić rachunki. Nie potrzebuje mieć opiekuna, jak w islamie
  • Odpowiedz
ale taka prawda. Jakby nie dawało im radości to by poszły na magazyn ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@AlienFromWenus: Ale nie przyszło ci do łba, że mogą pracować dla pieniędzy, a nie że ta dana praca daje im przyjemność, że są ludzie, którzy zaciskają zęby, bo nie lubią swojej pracy, ale daje ona im potrzebne pieniądze, więc chodzą do niej??
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: czyli facet który nie potrzebuje baby do sprzątania, prania i gotowania to silny niezależny facet? W takim razie każdy singiel to silny i niezależny mężczyzna xD a ja głupi myślałem że to zwyczajnie dorosłość ale jak widać dla kobiet to powód do dumy że same się utrzymują
  • Odpowiedz
silny niezależny facet

@kutafonixor:

Silny jest już z definicji bycia facetem, ale mniej więcej tak

To nie dotyczy singli których nikt nie chciał tylko singli z wyboru. Kobieta nie potrzebuje faceta, sama sobie poradzi, więc jednocześnie nie musi nikomu usługiwać w zamian za utrzymanie czy coś
  • Odpowiedz
Kobieta nie potrzebuje faceta, sama sobie poradzi, więc jednocześnie nie musi nikomu usługiwać w zamian za utrzymanie czy coś

@AlienFromWenus: a to jest jakieś wielkie osiągnięcie bo nadal nie rozumiem? Przecież każdy dorosły mężczyzna utrzymuje się sam albo nawet całą rodzinę a nigdy nie słyszałem żeby ktoś o sobie mówił silny niezależny mężczyzna tylko dlatego że sam sobie gotuje czy sprząta xD dla mnie to żaden sukces a raczej coś
  • Odpowiedz