Aktywne Wpisy

aa-alkus-80 +14
#alkoholizm
No to o mnie: 44 lat skończone, kawaler, który nigdy nie myślał o zakładaniu rodziny, bo to odpowiedzialność i nerwy. Przez to brak dzieci. Z rodziny tylko siostra, rodzice poumierali. Brak znajomych, kolegów, bo charakter nieufności no i w moim wieku już mają rodziny. Żadnych sportów zespołowych.
Zawsze lekka praca biurowa (porzucona przez niechęć do obrabiajacych d--y, że ktoś żyje inaczej. Własny duży kwadrat i oszczędności. Kilka lat #neet
No to o mnie: 44 lat skończone, kawaler, który nigdy nie myślał o zakładaniu rodziny, bo to odpowiedzialność i nerwy. Przez to brak dzieci. Z rodziny tylko siostra, rodzice poumierali. Brak znajomych, kolegów, bo charakter nieufności no i w moim wieku już mają rodziny. Żadnych sportów zespołowych.
Zawsze lekka praca biurowa (porzucona przez niechęć do obrabiajacych d--y, że ktoś żyje inaczej. Własny duży kwadrat i oszczędności. Kilka lat #neet
źródło: temp_file7912151192958540183
Pobierz

Ciri jako nowa protagonistka spoczko i jak dla mnie może być nawet quest polegający na udziałe w nieheteronormatywnej orgii z wilkołakiem i trollem, ale ten cinematic zwyczajnie trąci tandetą i odgrzewanym kotletem - końcówka wprost nawiązuje do kultowego "zabijam potwory". Skoro to ma być nowy rozdział, to można by oczekiwać czegoś nowego poza retconem i robieniem z Ciri Geralta-2, biorąc pod uwagę wyjątkowość Ciri w perspektywie lore.
Ale wiadomix: kto wymaga, ten polaczek, bo przecież jutuber z zachodu mówi, że fajnie, poza tym to tylko cinematic i głupio przecież oczekiwać, że ma on coś wspólnego z ostatecznym kształtem gry.
XDDDDDDDD