Wpis z mikrobloga

#steamdeck
Ogólnie to jakie jest wasze zdanie? Warto kupić wersję odnowioną czy lepiej dołożyć 500zł i kupić nową?
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Davy27 moim zdaniem 2 a 2,5 nie jest aż taka różnica. Sprzęt pewnie dobry i niby 5 stówek w kieszeni ale wolę sam swoje gluty wycierać w ekran za taką różnice :)
  • Odpowiedz
@Davy27 nie byłem przekonany do odnawianych sprzętów, trafiłem na okazje, z różnych względów byłem odebrać osobiście i ... Nie dość, że byłem zadowolony, to widziałem tyle różnego sprzętu po leasingu który jest odnawiany i sprzedawany za dużo niższą kwotę, że bym kupił ponownie. Pewnie nie każda firma tak działa, być może dobrze trafiłem. U mnie decyzja odbioru osobistego to m.in. podejrzenie scamu. Pamiętaj, że na taki sprzęt często dawana jest gwarancją
  • Odpowiedz
@Davy27: ogolnie jestem przeciwny takim refurbom, ale valve daje pelna gwarancje i ten sprzet jest tak latwy w obsludze i naprawie, ze w ogole bym sie nie szczypal. Pytanie tylko czy rzeczywiscie jest taniej. Ostatnio na pepperze byl oled w smiesznej cenie. Jak bym nie mial, to bym kupil. Do maszynki mozna kupic doslownie kazda czesc zamienna i samemu wymienić
  • Odpowiedz