Aktywne Wpisy

Wink +38
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz
Logan00 +439
czerwiec 2006, zakończenie gimbazy #nostalgia
źródło: 1000008807
Pobierz

Nie dotyczy was ich system zdrowotny, ba! Żyjecie wręcz w super systemie zdrowotnym. Nie czaję więc, czemu wszędzie widzę pochwały i ten angaż emocjonalny.
Może dlatego, że:
-Polak ekstrapoluje swoje niepowodzenia życiowe na "bogatych", a u nas bogaty to ten, co posiada 2 kawalerki na wynajem
-w Polsce nie lubi się biznesu i "prywaciarzy", więc jak ktoś zabił prywaciarza to są oklaski
-część ludzi pewnie klaszcze, bo w USA klaszczą, więc wypada klaskać jak ci co kładli się na chodnikach po śmierci mudżyna
-Polacy nie lubią korporacji, a ślinią się na iPhona
#usa #psychologia #nieruchomosci #socialmedia
źródło: image
Pobierzjakiś fiutek w garniturku myślał, że jest cwany i dostał gonga
ludzie kochają takie historie
bandycka, zlodziejska organizacja lupi szarego ludzika? wszyscy maja to w dupie.
prezes tej firmy jest odszczelony? momentalnie lapia sprawce i rusza proces ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nawet jak nie masz ubezpieczenia, to operacja kosztuje max kilkadziesiąt tysięcy i to bardziej zaawansowane rzeczy
ba! prezydent miasta może umorzyć płatność ze względu na stan majątkowy
Spróbuj w USA dostać głupiego zapalenia wyrostka bez ubezpieczenia. Papa
@Iskaryota: komu? Bo najbogatsi w Polsce nie płacą NFZ od lat
Chyba nie masz na myśli tych, którzy zarabiają $5k miesięcznie z własnej pracy, bo są ekspertami w swoich dziedzinach, tyle, że na JDG? :)
To Ty się obudź. Prawdziwym źródłem braku forsy jest to, że spółki takie jak DHL płacą 4mln podatku przy
każdy chce coś powiedzieć, mnie wkurzają takie rzeczy już, spotykają się 2 gadające głowy na youtube i debatują, a na koniec i tak żadnej sprawczości nie mają
Komentarz usunięty przez moderatora
Mój super system zdrowotny wczoraj mi powiedział, że do andrologia to muszę iść prywatnie, a do endokrynologa wystarczy poczekać 6 lat....
K---a mać. Ja wiem, że wszyscy srają o to, że Amerykanie płacą za leczenie....ale my też płacimy tylko dwa razy. Raz haracz w składce i drugi raz idąc prywatnie. Moja matka dostała skierowanie do kardiologa bo coś jest nie tak z migotaniem przedsionków. Jest w grupie ryzyka (cała rodzina
Ludzie interesują się wydarzeniami w innych krajach. W USA żyje ponad