Wpis z mikrobloga

Chciałem wejść znowu do #simracing ale widzę że w Polsce to kompletna nisza. Grupa na FB 11 tys i głównie posty o sprzedaży. Lig mało na #xbox
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@newerty problem w tym że mam laptopa i to biurowego z Integra. Obraz pewnie bym rzucił na tv ale może nie uciągnąć. Napisałem do Słowenii z prośbą o klucz
  • Odpowiedz
@susuke15: cóż ... święta idą, czas prezentów a iracing jakichś niebotycznych wymagań nie ma, choć na to jak wygląda powinien mieć mniejsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@susuke15: no pewnie za kilka stówek złożysz PC'ta do iracing, oczywiście gra będzie wyglądała jak g---o (jakby normalnie tak nie wyglądała) ale będzie jakoś działała ;)
  • Odpowiedz
  • 0
@newerty ile to kody są ważne? Bo dostałem a zanim złoże pc to będzie styczeń.
No i czy kierownica THRUSTMASTER TMX PRO będzie dobra na początek? Szukam i na pc i na Xboxa. U----i są po 600 to bym wiele nie inwestował
  • Odpowiedz
ile to kody są ważne?

@susuke15: ja nie wiem bo ja i tak mam abo kupione na najbliższe trzy lata, ale chłopaki coś pisali że to kody na rok plus FIA F4 - więc całkiem zacny komplecik - warto złożyć sobie PC :)
  • Odpowiedz
@susuke15: Mam ją i mam porównanie tylko z G29 czyli też ta najniższa półka. Wolę TMXa, jakoś bardziej czuję samochód i działa płynniej, ale wyje strasznie przy pracy.
Tylko żeby Ci czasem nie przyszło do głowy granie na tym w FM, ta gra ma tak skopany FFB, że na początku myślałem, że kierownica jest walnięta. Łatwiej mi się jeździ w AC niż w Forze na kierze
  • Odpowiedz