Aktywne Wpisy

pedrovegas +6
Cześć,
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Eustachiusz +158
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy do końca roku będzie wg was jakaś korekta, czy coś w tym stylu?
Sprzedałem za 105k USD i czekam. Liczyć na jakąś promocje czy odkupić?
czy btc spadnie w najbliższych dniach?
@Kotouak: Jest możliwa korekta do $90k lub $80k, ale szanse na to daję mniejsze niż 50%. Gdybym miał możliwość to bym odkupił godząc się na to że może być korekta, ale może też jej nie być. Może pójdziemy od razu na $120k i dopiero stamtąd spadnie na $100k czy na $90k. Nikt tego nie wie, dlatego