Wpis z mikrobloga

Bardzo bym chciał taką czekoladę Nussbeisser ale bez tych orzechów laskowych. Teraz wygrzebuję je wszystkie i do śmietnika, ale wtedy jest pół tej czekolady :/ A że pół połowy czekolady to cukier to i jakieś tłuszcze palmowe to k---a nic mi nie zostaje! Oprócz piwa.

Jak już więcej piwka wypić nie mogę to ubieram się w piżamę, rozlewam ze dwie butelki na materac, hyc do łóżka i przykrywam się kordłą. Wtedy jest bosko. Zasypiam bez netflixa. Tylko jakieś p--------e reklamy lecą mi we śnie. Ale jest okej.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Slupper: nawet smieszne :P ja od gówniaka już wydłubuje te orzechy z tej czekolady. pamiętam jak u nas była bida i wujek z niemiec przywoził tego na pęczki. zawsze te czekolady zostawały u nas na koniec bo tylko ja jadlem slodycze, no i nie lubilem tych orzechow. do dziś nie lubie orzechów. ostatnio to nawet alergii dostałem i mi gardło puchnie jak zjem orzechy
  • Odpowiedz
  • 1
@stary_grat: Śmieszne, ale piszę całkiem serio. Alergii chyba nie można nabyć ot tak po prostu? Spróbuj zjeść więcej orzechów, to może nie spuchnie? To jak z piwem. Pół piwa tylko wkurzy człowieka. Czteropak przynajmniej ukontentuje.
  • Odpowiedz
Alergii chyba nie można nabyć ot tak po prostu?

@Slupper: też jestem zdziwiony powiem Ci. cale zycie nic, normalnie w----------m orzechy i nic. i nagle jakies 3 lata temu raz zjadlem duzo orzeszkow ziemnych i poczulem dziwne drapanie w gardle. i od tamtego czasu po prostu jak zjem jakies orzechy to mam to samo. to chyba jest puchnięcie gardla. c--j wie co nam sypią do tego żarcia że sie takie
  • Odpowiedz