Aktywne Wpisy

Talaxin +91
#pathofexile #patchofexile2 #gry #rozdajo Został mi ostatni klucz to standardowo plus i mem. Wieczorem wybiorę.

Dorodny_Wieprz +197
Wykopki, dzisiaj w wulkanizacji Auto-Kółko w Warszawie spotkałem się chyba ze szczytem Chamstwa, buty i i naciągania na kasę wobec klientów. Az to tutaj opisze swoja historie, niech Internet pamięta i uwazajcie w wulkanizacjach.
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
źródło: 1
Pobierz

@Zgrywajac_twardziela
Na pewno nie dlatego, że mają w------e na wszystkich i chcą dupę przewieźć wygodnie, a pieniądze priorytetowo przeznaczyć na pilniejsze potrzeby jak u----i czy zabawki.
A kto broni wprowadzić SCT w pipidówie z której dojeżdżają? XD Niech samorząd sam oceni czy stężenie trujących gazów jest dla nich problemem. Tym sposobem pozbędziemy się toksyn z lokalnej atmosfery.
Ach, ten spisek nazistów z Marsa (czy to byli jednak rosyjscy agenci?)
Znowu ci najbiedniejsi z własnymi samochodami i pracą w centrum. Ja myślę, że to cios wymierzony nie w najbiedniejszych, ale najgłupszych.
Oczywiście każdy nowszy samochód to dymi na niebiesko, nie to co te niezawodne, wspaniałe, zadbane muzea na kółkach, które są statystycznie w lepszym stanie niż te przebrzydłe suvy z tymi wszystkimi filtrami, dpf, egr, adblue i innymi korporacyjnymi ściemami. Taka jest rzeczywistość petrolheada.
Ahh rozgryzłeś ich freethinkerze! Uważaj na plecy!
O ironio, cóż za argument. Po makale.
Tak, te komunalne mieszkania, czy TBSy, albo po prostu bloki z PRL. Cała ta śmietanka bogaczy uparła się, aby zcancelować tych z przedmieść i Piaseczna.
ale starsze auta które zanieczyszczeń powodują wielokrotnie mniej już są be i trzeba koniecznie się ich pozbyć, zostawiając jednocześnie ludzi palących śmieciami w spokoju xD
To pretensje to władz Wrocka, gdzie nie ma ani SCT, ani zakazu palenia gównem? Popieram Twój apel!
Napomnę tylko, że to, że kominy szkodzą bardziej nie znaczy, że tranzyt nie szkodzi. Ze wszystkim szkodliwym powinno się walczyć. To, że ktoś wywozi tonę śmieci do lasu nie daje ci przyzwolenia na syfienie w mniejszej skali.
@sidhellfire: ciekawe że bolą cię "bogacze" w starych autach ale już "bogacze" w nowych to już nie
ps jesteś odbanowany,
I nie nazwałem nikogo bogaczem. Po prostu rozróżniam najbiedniejszych od egoistów.
Wyraziłem już swoje zdanie na ten temat odnosząc się do większości wątków, i wybacz ale więcej nie chce mi się wałkować w kółko tego samego, tym bardziej że poziom dyskusji spada na łeb na szyję i zaczynasz jakieś personalne wycieczki, oraz stosujesz pasywną agresję, w sposób mocno prowokacyjny ironizując ¯\(ツ)/¯
Tak długo jak wyznacznikiem jest rocznik pojazdu, a nie jego stan techniczny, czy faktyczna emisja, strefa obejmuje tylko kawałek
Masz prawo
Wiadomo, jeśli samochód w dniu produkcji tę normę spełniał to z pewnością spełnia ją do dzisiaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak powyżej pisałem, nie chce mi się na ten temat dalej dyskutować bo moim zdaniem wszystko zostało już powiedziane, i dalsza dyskusja nie ma większego sensu. Ty masz swoje zdanie, ja mam swoje i nikt nikogo nie
Zawsze znajdziesz jakiś edge case, gdzie problem jest skomplikowany, a rozwiązanie nieidealne. Tyle, że to do motoharlequinów się nadaje, a nie dyskusji o zasadności dbania o środowisko.
Wszystkie stare autka przerobione na LPG spełniają, ale c--j w dupę wszystkim ich posiadaczom, bo nie stać ich na nowsze samochody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To niech się skrzykną posiadacze zagazowanych z właścicielami Lupo 3L i pozwą miasto. Rafałek wrzuci odszkodowanie w koszta.
Jak ktoś jest biedny i wydaje na paliwo aby kręcić się po centrum to biedny będzie zawsze.
Jeśli prawdopodobieństwo zachorowania na raka u mojego potomstwa zmaleje kosztem komfortu wymyślonych przez Ciebie pokrzywdzonych to jestem gotów na to poświęcenie (╥﹏╥)
No jak Tobie było wygodniej to, innym też być musi, i po złości oni tymi autami jeżdżą, to też już ustaliliśmy, jak długo jeszcze chcesz wałkować te same argumenty? xD
No argumenty są te same bo są niezmiennie trafne.
I to nie pogarda wobec biedniejszych, ale głupszych. Bo tylko debil pcha się szrotem do centrum, żeby zarabiać mniej niż potrzeba na zakup czegoś akceptowalnego społecznie.
Oczywiście jakiś podstarzały Sebek z Gelendą w awatarze będzie się kłócić, że w Afrykańskich slumsach społeczeństwo akceptuje gruzy, ale tak nisko już nie upadnę, aby z
Złośliwe skurkowańce na złość autami jeżdżą żeby Ci dokuczyć - było
Jeśli megalomanią jest dbanie o zdrowie, to jak najbardziej. Jeżeli megalomanią jest ośmieszanie głupich argumentów to po stokroć jestem! Pogarda dla biedniejszych? Wytykanie komuś głupoty nie ma związku ze stanem materialnym. Jeśli kogoś nie stać na auto to nie powinien nim jeździć. Proste. Krótkowzroczność, że jeśli ktoś
Cały czas krążymy wokół Twojej megalomanii i pogardy dla biedniejszych, więc nic nowego nie napisałeś cały czas ¯\(ツ)/¯