Aktywne Wpisy

MLeko29 +3
Co może być czeskie?
Ankieta do "Familiady". Najbardziej plusowane komentarze trafią do odcinka*, a autorzy dostaną nagrody* w postaci talonów na różne atrakcje.
Zapraszam do zabawy
#glupiewykopowezabawy #familiada
Ankieta do "Familiady". Najbardziej plusowane komentarze trafią do odcinka*, a autorzy dostaną nagrody* w postaci talonów na różne atrakcje.
Zapraszam do zabawy
#glupiewykopowezabawy #familiada

Mokotowski +77
Ale Tuskobotów wybiło na wykopie. Białek nachapie się pieniędzy.

![Nieistniejące "masowe groby" w Kanadzie [fragment podcastu]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b3e9c9a59dcfe98620d09f1ff3af46f41f3214293e5ad1cfb44dd94b2cc371d6,q80.png)

Idę do kolegi, jak zawsze parkiem, bo szybciej i w ogóle park jesienią to pieniądz.
Idę, idę jakaś guwnomuzyka leci na słuchawkach. Patrzę, w oddali ktoś siedzi na ławce i strasznie mi kogoś przypomina. Idę dalej, patrzę, a to nie kto inny jak Kuba Wojewódzki.
Podbijam do niego i mówię, siema stary, ty zrobiłbyś coś dla mnie? Wojewódzki się pyta czego chcę, zdjęcie, autograf, pieniądze? Ja odpowiadam, nie, nie o to chodzi. Słuchaj, za chwilę będę tu wracał z kolegą, jak nas zobaczysz, mógłbyś do mnie powiedzieć cześć? Mój kolega pomyśli, że się znamy, wiesz o co chodzi. Wojewódzki odpowiedział spoko, nie ma problemu.
No i wracam z kolegą po 15 minutach, z daleka widzę, że Wojewódzki nie siedzi sam, tylko z jakąś młodą blond loszką. Idziemy, już podchodzimy i nagle Wojewódzki rzuca OOO CZEEEŚĆ a ja mu odpowiadam SPIEEEEERRDALAJ i poszliśmy dalej.
#przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: temp_file6134013509228640526
Pobierz