Aktywne Wpisy

Ketoprofen +60
Wczoraj na dyżurze miałam (jeszcze) nastoletnią pacjentkę z nowotworem OUN. Dziewczyna z utrwalonym niedowładem, karmiona PEGiem.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.
W badaniach wyszły prawdopodobnie przerzuty do kości.
Mam r-------e święta całkowicie od wczoraj, nie mogę przestać myśleć o niesprawiedliwości jaką spotkała taką niewinną młodą osobę.
Dla mnie wierzenie w jakąś wyższą sprawiedliwość w postaci Boga świadczy po prostu o debilizmie i niskim IQ. Sorry ale no nie da się wierzyć widząc takie rzeczy.

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

Mam pytanie co do szczepienia na HPV dla osoby, która przeszła już inicjacje. Chciałbym się zaszczepić dla "spokoju" w czasach, gdzie dużo osób miewa onsy z kimś, kto mógłby mieć dużo partnerów wcześniej. Słyszałem, że w takiej sytuacji najkorzystniejsze będzie szczepienie na najbardziej onkogenne szczepy. Czy ktoś wie może jak to wygląda? Ile dawek w jakich odstępach? Ile to kosztuję? Czy trzeba długo czekać, na swoją kolej? W jakich placówkach można się zaszczepić? (#wroclaw jak co). Słyszałem o laboratoriach, które ponoć oferują szczepienia (na coś tam związanego z HPV), które mało dają, tak tylko żeby zarobić. Nie wiem ile w tym prawdy. #hpv #divyzwykopem #lekarz #medycyna #choroby #pytaniedoeksperta #szczepienia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero