Aktywne Wpisy

Ytarka +328

mickpl +588
Łociepanie, takiego boomerskiego chrzanienia o mieszkaniach to już dano nie widziałem XD Zaczęło się od narzekania na internetowe bojówki mieszkaniowe, potem, że cena w Warszawie wzrosła, bo była przecież niższa niż w Berlinie, a u nas jest bezpieczniej. Całość okraszone jakąś paraekonomią z pogranicza wywodów Maxa Kolonko.
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
Gwiazdoski, mnie to interesuje ile ty osobiście tych kurników nakupiłeś XD
#nieruchomosci #kanalzero
źródło: boomer
Pobierz

#perfumy
źródło: IMG_20241126_131638
Pobierzpoza tym widzę że odeszli od tego plastikowego kubła jako opakowanie, czy się myle i nadal był pod kloszem?
Dlatego był sporo tańszy, bo były napisy lekko pozdzierane. Ale oprócz tego całkowicie sprawny, więc mam to w ... mokrym śnie proktologa ¯\(ツ)/¯ Na 100% pewniak, bo z pewnego źródła + porównałem ze starym flakonem, tylko lekko "niedorobiony" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
czy ja wiem, te klosze bardzo się łamały, nie wiem czy ktokolwiek dostał nieuszkodzony XDD
a co do samego zapachu to fakt, bardzo dobry zapach, szczególnie w tej cenie, nie wali chamskim arabem, jest
@Pirat200: Mi wisi czy tam jest prawdziwy oud czy nie, dla mnie liczy się tylko to, czy mi się zapach podoba ¯\(ツ)/¯ Nie wiem czy ethernal prawidłowo odwzorowuje oud, za to wiem że mi się podoba ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@kolejne_juz_konto: No i fajnie, przede wszystkim ma się Tobie podobać. Po prostu użyli nieco głupawej nazwy, która może wprowadzać w błąd.
@theicecold: Araby chyba tak już mają, Armaf Nische Oud ma dokładnie to samo. Oudu za grosz, za to zapach bardzo ciekawy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)