Wpis z mikrobloga

@kolejne_juz_konto: co jest nie tak z tym flakonem eternal ouda że większość napisów pozdzierana już na starcie?
poza tym widzę że odeszli od tego plastikowego kubła jako opakowanie, czy się myle i nadal był pod kloszem?
  • Odpowiedz
co jest nie tak z tym flakonem eternal ouda że większość napisów pozdzierana już na starcie?

Dlatego był sporo tańszy, bo były napisy lekko pozdzierane. Ale oprócz tego całkowicie sprawny, więc mam to w ... mokrym śnie proktologa ¯\(ツ)/¯ Na 100% pewniak, bo z pewnego źródła + porównałem ze starym flakonem, tylko lekko "niedorobiony" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

poza tym widzę że odeszli od tego plastikowego kubła jako opakowanie, czy się myle i
  • Odpowiedz
@kolejne_juz_konto: ahhh dobra teraz wszystko jasne, to nawet lepiej że był dużo tańszy, kto tam na napisy patrzy, tylko się zastnawiałem bo nieraz wtedy można o jakieś rabaty napisać jak takie coś przyjdzie bez wiedzy kupującego
czy ja wiem, te klosze bardzo się łamały, nie wiem czy ktokolwiek dostał nieuszkodzony XDD

a co do samego zapachu to fakt, bardzo dobry zapach, szczególnie w tej cenie, nie wali chamskim arabem, jest
  • Odpowiedz
jeśli ktoś chciałby poznać perfumy z prawdziwym oudem

@Pirat200: Mi wisi czy tam jest prawdziwy oud czy nie, dla mnie liczy się tylko to, czy mi się zapach podoba ¯\(ツ)/¯ Nie wiem czy ethernal prawidłowo odwzorowuje oud, za to wiem że mi się podoba ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pirat200: Mi wisi czy tam jest prawdziwy oud czy nie [...] Nie wiem czy ethernal prawidłowo odwzorowuje oud, za to wiem że mi się podoba ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

@kolejne_juz_konto: No i fajnie, przede wszystkim ma się Tobie podobać. Po prostu użyli nieco głupawej nazwy, która może wprowadzać w błąd.
  • Odpowiedz