Wpis z mikrobloga

@ViZ_PL: Czy ja uzyłem niecenzuralnych słów, obrzuciłem kogoś inwektywami? Otóż nie, kulturalnie zadałem pytanie lewusinko. Dalej nie macie odwagi się przyznać do nieuczciwej praktyki, no cóz może jakby było ze 30-40 osób zakopujących nauke to coś by do was dotarło.
@ViZ_PL:

Przecież nie spodziewam się po was niczego innego jak zakopywanie nauki + innych wartościowych treści

Dla ciebie wartościowych, ale dla mnie NIE.

politycznym spamem.

Dla ciebie spam, a dla mnie NIE

Portal nazywa się wykop.pl, anie nauka.pl ,każdy może sobie wykopywać/zakopywać co chce i nie widzę żadnego powodu, dla którego nauka miałaby być wyżej w hierarchii niż polityka.
@JaroslaPolskeZbaw: To, że nauka nie jest dla ciebie wartościowa było już wielokrotnie przerabiane, przecież twoją niechęć do nauki widać w każdej wypowiedzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dla ciebie spam, a dla mnie NIE

Jeśli kilkanaście kont dodaje każdy, nawet najgłupszy news z jakichś gównianych portali to dla mnie jest to spam i za spam będę to zakopywać.
@ViZ_PL:

Jeśli kilkanaście kont dodaje każdy, nawet najgłupszy news z jakichś gównianych portali to dla mnie jest to spam i za spam będę to zakopywać.

ależ zakop sobie, dowal tym Smoleńskim oszołomom :D Tylko nie wołaj przydupasów do szybkiego zakopu, bo może niektórzy użytkownicy chcą sobię to znalezisko przejrzeć. Kumasz czacze?
@ViZ_PL:

trollu

Nudny jesteś. Niedługo w realu będziesz używał "trolla" jako przecinka w rozmowie.Pewnie już się boisz otworzyć lodówkę, bo tam jakiś troll wyskoczy :D

Udowodnij, że jest inaczej

Wielokrotnie widziałem twój nick na liście bezmózgich zakopywaczy przywołanych przez tag.