Wpis z mikrobloga

• 0
@Grooveer: Ciekawy jacy. Turcja ma silną i liczną armię, bo ma obowiązkowy pobór. Chyba nie jesteś hipokrytą, który chce innych wysłać w kamasze, a sam będzie siedział na dupie przed komputerkiem? Chcesz silnej armii to pakuj mandżur i melduj się w WCR.
JPRW - @Grooveer: Ciekawy jacy. Turcja ma silną i liczną armię, bo ma obowiązkowy pob...

źródło: pmpybmv

Pobierz
  • Odpowiedz
@JPRW: hehe o ty cwaniaku. Ja nie muszę walczyć, ale znajdą się patrioci co będą chcieli walczyć jakby co. Zobaczysz ich już niedługo na Marszu Niepodległości.
  • Odpowiedz
  • 1
@Grooveer: Trochę się zakiwałeś, Gruwerku. Najpierw że Ukraina się powinna poddać, bo wojna to straty, śmierć i zniszczenie, a pokój na dowolnych warunkach to najlepsza rzecz dla kraju. Potem, że trzeba mieć silną armię, ale służyć to nie ja, a w końcu, że twojego tyłka mają bronić jacyś patrioci, chociaż patriotyzm to rzekomo uniknięcie wojny za wszelką cenę.

Zaczynasz wyglądać jak wyjątkowo oślizgły paskudny cwaniaczek oportunista wycierający sobie gębę Ojczyzną,
  • Odpowiedz
  • 0
nie jesteś w stanie mnie obrazić

@Grooveer: Nawet nie mam zamiaru, Jak widać na załączonym obrazku, ciebie wystarczy cytować.
  • Odpowiedz
  • 1
@Grooveer: Cieszę się, że wreszcie padała ta deklaracja. W następnej kolejności wypadałoby przestać sobie wycierać gębę polską flagą.
  • Odpowiedz