Aktywne Wpisy

wfd +4
Ciężko się przestawiać z #windows na #macos? Od zawsze pracuje na lapku z windowsem ale serio ten system mnie denerwuje (programy źle się skalują przy 16:10, problem z ostrością tekstu, ciagle problemy z mikrofonem na callach). Planuję kupić pierwszego maca ale obawiam się ze nie bede potrafił się przestawić.
#macbook #macbookpro
#macbook #macbookpro

MrSzakal +308
Yeti po latach znowu w finale i nawet go wygrał :D
#1z10
#1z10
źródło: polish_save
Pobierz

a) polska nie jest lennikiem stanów
b) na tym poziomie takie urazy szybko się zapomina i przechodzi to biznesu
c) chociażby jd vance, kilka lat temu też nie wypowiadał się o trumpie zbyt miło a teraz jest jego prawą ręką
d) skandowanie nazwiska przywódcy obcego państwa to tak średnio mądre zachowanie, ujmując rzecz delikatnie
f) te głupie kundle nijak nie miały oporów do wieszania od lat psów na ue i jej reprezentantach, a wypadałoby wiedzieć, że chcąc nie chcąc to z ue jesteśmy bardziej związani gospodraczo. Oczywiście tutaj mazurek i stanowski nie czuli potrzby nagrania kilku filmów w dzień na rzecz ukazania swych "głebokich" obaw z tym związanych
Reasumując. Gardzę lewicą i woke badziewiem równie mocno jak skundloną prawicą
#polityka #kanalzero #bekazkonfederacji #bekazpisu #bekazpo #mazurek #stanowski #wybory
<ziew> nudni jesteście i niesamowicie prymitywni. Poza tym już czytałem, że pracuję od poniedziałku do piątku od 7 do 15, potem do 18, a teraz to już w ogóle się zasiedziałem.
@andrzej-roman:
A) podaj przykłady tych linijek tez, które nigdy nie padły z ust osób, które wskazuje. Bełkoczesz
B) jakbyś nie zauważył napisałem, że to duży bład tuska. Nie zmienia to faktu, że to co odwalacie to czysta murzyńskość i szmaciarstwo
C) dodanie zdania o ociekających mlekiem i miodem SSP i kafastrofie obecnie pozostawie bez
C) cyferki, cyferki, cyferki, mistrzu:
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Tragiczny-wynik-panstwowych-spolek-w-drugim-kwartale-Zyski-przeszly-w-straty-8822720.html
Pomijając na chwilę oczywisty fakt, iż
Ei incumbit probatio, qui dicit, non ei, qui negat
Mazurek i reszta nigdy nie twierdzili, że nie wolno nam krytykować USA. Po prostu, gdy krytykuje się twoich politycznych idoli, dostajesz małpiego rozumu, a na białym koniu wjeżdża funkcjonalny analfabetyzm/kłopoty z rozumieniem słuchowym.
Niethinkerze, pozwól, że tak cię nazwę, zanim następnym razem taką głupotę napiszesz, sprawdź najpierw fakty, a wyglądają one następująco:
1) praktycznie przez cały ten czas paliwa w Polsce były w top3 najtańszych w UE, zwykle zaraz za Rumunią
Tutaj można tylko ziewać nad tym że jemu się nie nudzi ciągle jechać jednym spinem...
A tutaj źródła, ptysiaczki. Dyskutujecie z faktami.
Krytykujesz usa też źle
i jak tu ma być dobrze?