Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
źródło: 1000029617
Pobierz
MechanicznaPitaja +153
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach

https://www.youtube.com/watch?v=NAz3_4uvG0k&ab_channel=IGN
#stalker #stalker2
@SgtPepper1942: ta downgrade xD a kompa masz żeby odpalić to w takim stanie jak na poprzednich materiałach?
Jak masz to se mody zainstalujesz, ale według statystyki najprawdopodobniej masz 3060 kompie
W tym jakby warsztacie ludzcy przeciwnicy po prostu stoją bez osłony albo chodzą na prawo i lewo, również bez osłony.
Obok budynku, stoją na otwartym polu, a przeciwnik który wszedł do budynku nie potrafi schować się za framugą.
Ososbiście, po tym już prawie w ogóle nie wierzę że SI jest ogłupiana jedynie na rzecz trailerów (taką informację podał ktoś ze studia), bo gdyby faktycznie była, to
Ja tylko zwracam uwagę na to, że jest ten downgrade. I to fakt.
Bawi jeszcze fakt, że osoba grająca stara się to fajnie filmowo zatuszować samemu nadrabiając robiąc jakieś uniki, strzały na wycofanie się xd