Wpis z mikrobloga

W sumie jestem trochę zawiedziony poziomem wykopu. Nigdy jakoś szczególnie nie był wybitny, ale dzisiaj jakoś taka nuda na tym tagu. Liczyłem na jakieś ciekawe dyskusje czy uwagi odnośnie wyników, np. tu zagłosowano tak, a tu taka grupa tak, a wcześniej głosowali inaczej itp., a większość wpisów to onanizacja fanatycznych prawicowców z faktu bólu d--y lewaków, gdzie tego bólu d--y nawet nie widać bo zdecydowana większość tych lewaków z wstydu/w--------a/w-------a/potrzeby wyciszenia i można wymieniać nawet na wykop nie weszła, co najwyżej na główną pierwszą stronę.
#wybory
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Elberus no napisałem że co najwyżej weszli na gorące. Problemy z czytaniem ze zrozumieniem? A że reddit tam będzie dramatyzował to wiem, ale no ja mówię o samym tagu #wybory a tu jakoś mocno tego nie widać.
  • Odpowiedz
@Merdarion_PL: wiesz co, debile krzykacze ekstremisci zasrali główną. Mnie to bardziej ta motywacja ludzi smuci.

Ludzie się cieszą że "słychać wycie" lewakow i że lewakow "d--a boli". I to tyle.

Jakies znaczenie tego geopolityczne itd nie ma znaczenia. Wiemy jaką politykę wobec europy mieli demokraci - wspieranie ukrainy i obecnosc w EU /
  • Odpowiedz
Ludzie się cieszą że "słychać wycie" lewakow i że lewakow "d--a boli". I to tyle.

@larvaexotech: dlaczego tak spłycasz? lewica to szkodniki więc jeśli lewica się złości to dla wszystkich jest to korzystne.
  • Odpowiedz
  • 0
@Elberus nie widać na tagu. Jak przeglądasz tak to nie widzisz tego co weszło do gorących kilka godzin temu tylko wpisy na bieżąco. A tasowania się do bólu d--y lewaków jest zauważalnie częściej występujące niż ten ból d--y. Nigdzie sobie nie zaprzeczyłem.
  • Odpowiedz
  • 0
@larvaexotech też mnie to denerwuje. Już wolałbym by się kłócili od 8 czy Trump jest rzeczywiście prorosyjski niż po prostu wyzywali bo ból d--y hehehe. Trochę było postów które mogłyby taką dyskusje podnieść ale raczej giną w szambie absolutnie bezwartościowym wpisów.
  • Odpowiedz
@Elberus: to przeglądnij sobie tag i zobacz czym sie ludzie kierują. Jakby oglądali mecz piłki nożnej a nie ważyły się losy geopolityki.

To może mieć wpływ na życie każdego polaka i są ważniejsze rzeczy niż to żeby lewakow lub prawakow d--y swędziały.

Kwestia tego na ile ruskie dostaną przyzwolenie na robienie r---------u w europie. To niekoniecznie musi się wiązać z wojną u nas, ale ryzyko już się powiększyło i np moze
  • Odpowiedz
@Merdarion_PL: a jak zamkniesz oczy to nic nie widać! spróbuj

@larvaexotech sranie w banie, wybory to szopka pod publiczkę i tak, gdyby faktycznie miały zmienić coś istotnego to już by ich nie było. jedyne co się zmieni to jakieś detale dotyczące światopoglądu jak u nas typu wycofanie religii ze szkół albo dodatkowa lekcja religii, a ogólny kurs polityki niezależnie od wyboru partii jest ten sam.
  • Odpowiedz
@Elberus: a okej czyli wybory powszechne sa organizowane aby ustalic za pomoca demokratycznych glosow, ktora strone polityczna bedzie bolala d--a, reszta nie ma znaczenia bo po wyborach przeciez i tak rzadza illuminaci
  • Odpowiedz