Aktywne Wpisy

Habebok +44
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
źródło: IMG_20241106_094120
Pobierz
mickpl +401
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa

#wybory
Ludzie się cieszą że "słychać wycie" lewakow i że lewakow "d--a boli". I to tyle.
Jakies znaczenie tego geopolityczne itd nie ma znaczenia. Wiemy jaką politykę wobec europy mieli demokraci - wspieranie ukrainy i obecnosc w EU /
@Merdarion_PL: sam sobie zaprzeczasz co mnie nawet specjalnie nie dziwi
@larvaexotech: dlaczego tak spłycasz? lewica to szkodniki więc jeśli lewica się złości to dla wszystkich jest to korzystne.
To może mieć wpływ na życie każdego polaka i są ważniejsze rzeczy niż to żeby lewakow lub prawakow d--y swędziały.
Kwestia tego na ile ruskie dostaną przyzwolenie na robienie r---------u w europie. To niekoniecznie musi się wiązać z wojną u nas, ale ryzyko już się powiększyło i np moze
@larvaexotech sranie w banie, wybory to szopka pod publiczkę i tak, gdyby faktycznie miały zmienić coś istotnego to już by ich nie było. jedyne co się zmieni to jakieś detale dotyczące światopoglądu jak u nas typu wycofanie religii ze szkół albo dodatkowa lekcja religii, a ogólny kurs polityki niezależnie od wyboru partii jest ten sam.