Aktywne Wpisy

rtone +131
dizel81 +16
Skoki Muminowych taranów do wody:)
Że tej wody nie ubyło z tego basenu to ja nie wiem.
#raportzpanstwasrodka
Że tej wody nie ubyło z tego basenu to ja nie wiem.
#raportzpanstwasrodka

Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Narcyzm level #trump kek
Wiadomo czemu tych dwóch nieomylnych bogów się spotkało. Żeby czynić dobro podludziu!
A ty z---------j bez umowy w fabryce jednego albo w hotelu drugiego. Umowy są Antywolnosciowe lewaku!
#bekazprawakow #wybory #usa
źródło: temp_file215960168321302060
Pobierzźródło: temp_file6054973738397784842
Pobierz- narzekaj na kapitalistyczny wyzysk jednostki
- popieraj dalej establishment robiący z gojów niewolników
Kek
Bez umów możesz mieć wiele rzeczy np internet mobilny czy chociażby netflixa.
Chyba dla zasady się p---------ś, starlink w przeciwieństwie do innych produktów muska działa aż zbyt dobrze więc nie ma do czego się przyczepić no to przyczepiłeś sie do tego że działa.
Jak by starlink nie istniał to był by git, a że istnieje i umożliwia
usługa direct to cell od t-mobile, ma być za darmo, czytaj ze zrozumieniem...
Chodzi o usluge w ktorej zwyklym telefonem jesteś w stanie przesłać wiadomość, zadzwonić łącząc sie bezpośrednio z satelitą starlink nad tobą. Bez anteny bez niczego
Zresztą już jest za darmo podczas huraganu w usa sie to sprzydało pomimo tego że tych satelitów jest
Nwm czy t-mobile płaci spacex za dostęp do tej technologi, zgaduje że tak w każdym razie t-mobile udostepnia za darmo dla konsumentów, efekt jest taki że powstaje technologia która
No dobra
W skrócie zgadujemy że direct to cell będzie dodatkowo płatną opcją od t-mobile i innych dostawców, nie od spacex. Oczekujemy ceny 10-25 dolarow miesięcznie może więcej. Jednak ceo t-mobile zasugerował że usługa będzie uwzgledniona wybranych planach mobilnych. Prawdopodobnie w tych droższych
No i o co chodzi bo nwm? Ktoś coś zgaduje ceo t-mobile zapewnia ze usługa będzie za darmo, dalej ktos zgaduje że za darmo ale
W tajemnicy ci powiem że jak kupujesz telefon w tmobile to płacisz za niego w abonamencie, często drożej niż byś go kupił oddzielnie
Rozwiąż zagadke:
Korzystasz z popularnego planu mobilnego od t-mobile za np 80zl miesiecznie, masz tam nielimitowany internet, sms i rozmowy
T-mobile dorzuca alternatywny sposob komunikacji w przypadku braku komunikacji ze stacjami naziemnymi, miesieczny abonament wzrasta o 0zł. Ile kosztuje cie dodatkowa metoda komunikacji?
Tak właśnie przedstawia to ceo firmy to nwm czy wierzyć jemu
Telefony alarmowe to wymóg rządowy kolego, tak samo jak przechowywanie treści smsów kek
Rzad wymaga udostepnienie telefonu alarmowego, musk ma technologie ktora umozliwia wykonanie takiego telefonu wiec za darmo. To z czym sie nie zgadzasz?
"dobra widzę że studiowałeś biznes na w Leningradzie na uczelni Marksa" to akurat powiedz ceo t-mobile to on gada że za darmo w najpopularniejszych pakietach. O co ci chodzi to nie sa moje słowa...